Θετικό το πρόσημο στην Παναγιούδα

08/05/2013 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 08/05/2013 - 13:06

Thiseas_Panagioudas_gyn_champs_2012_13Με από κοινού ανακοίνωσή τους τα δύο σωματεία μπάσκετ της Παναγιούδας, Θησέας και Ελπίδες, κάνουν ένα μικρό απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν και βοηθούν όλα αυτά τα χρόνια, για να γνωρίζει ο σύλλογος τέτοιες επιτυχίες.

Παράλληλα, συγχαρίορυν τη γυναικεία ομάδα του Θησέα και της εύχονται τα καλύτερα, στην προσπάθειά της για άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Τέλος, ζητούν ακόμα μια φορά τη συνδρομή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου, για την κατασκευή Γηπέδου - Τέντας στον ήδη υπάρχοντα χώρο του χωριού, επισημαίνοντας πως μια τέτοια κατασκευή θα αποτελέσει έργο πνοής και τόνωσης του λεσβιακού αθλητισμού.

Αναλυτικά: "Τα διοικητικά συμβούλια των δύο σωματείων καλαθοσφαίρισης της Παναγιούδας, Θησέας και Ελπίδες, με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα πρωταθλήματα της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες των δύο συλλόγων (περίπου 140 άτομα), τους προπονητές και ιδιαίτερα τον επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου κ. Κώστα Καραμανώλη, τους εφόρους αλλά και τους Γονείς των παιδιών, που μας εμπιστεύονται και μας βοηθούν όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση συνεργασίας.

Τα αποτελέσματα αυτή την αγωνιστική περίοδο ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά για τους δύο συλλόγους. Συγκεκριμένα:

Thiseas_Panagioudas_gyn_champs_2012_13_2Θησεάς Παναγιούδας
Γυναικών - Πρωταθλήτρια Λέσβου
Ανδρών - 3η θέση στην Α' Κατηγορία Λέσβου
Νεανίδων - 3η θέση
Εφήβων - 3η θέση
Παίδων - 5η θέση
Κορασίδων - 4η θέση

Ελπίδες Παναγιούδας
Παίδων - 2η θέση (Αήττητοι στην κανονική περίοδο)
Εφήβων - 4η θέση
Ανδρών - 11η θέση Α' Κατηγορία Λέσβου

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια απονέμουμε στη γυναικεία ομάδα του Θησέα, που θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Α2 κατηγορία, σε αγώνες μπαράζ τον επόμενο μήνα. Τέλος, εκφράζουμε για ακόμα μια φορά την ανάγκη για την κατασκευή του Γηπέδου-Τέντα στο ήδη υπάρχον γήπεδο του χωριού μας. Προσδοκούμε στη βοήθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου, για ένα έργο πνοής και τόνωσης του λεσβιακού αθλητισμού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ

ΒΙΟΛΑΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                            ΓΙΑΝΝΑΚΕΛΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey