Σε κακό χάλι το Γήπεδο Παναγιούδας [pics]

29/06/2013 - 10:47 Τελευταία τροποποίηση στις 29/06/2013 - 11:05

Panagiouda_provoleas1Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοικήσεις του Θησέα και των Ελπίδων Παναγιούδας, με αποδέκτη το Δήμο Λέσβου, αναφορικά με τις φθορές του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή και τις απαραίτητες επιδιορθώσεις που πρέπει άμεσα να γίνουν.

Αναλυτικά: "Από τον Ιανουάριο του 2013, στο Δημοτικό Γήπεδο μπάσκετ της Παναγιούδας, έδρα δύο σωματείων, Θησέα και Ελπίδων, έχουν καεί 5 από τους 12 προβολείς, με αποτέλεσμα αυτό να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επίσημους βραδινούς αγώνες, αλλά ούτε και για προπονήσεις λόγω χαμηλού φωτισμού. Το Φεβρουάριο ήρθε ηλεκτρολόγος, έβγαλε τους καμμένους προβολείς, με σκοπό την αντικατάσταση τους.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, ούτε φυσικά καμία από τις παρεμβάσεις που είχαν ζητηθεί από τον Δήμο, (βάψιμο μπισκότων και πυλώνων, γιατί από την έντονη οξείδωση από την θάλασσα, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος για όλους τους αθλούμενους –περίπου 80 αθλητές/τριες κάθε μέρα-, διαχωριστικό κάγκελο από το γήπεδο ποδοσφαίρου, για προφύλαξη του αγωνιστικού χώρου κ.ά.).

ΗPanagiouda_mpasketa1 μόνη συντήρηση του καλύτερου ανοικτού γηπέδου μπάσκετ του νησιού μας, γίνεται με έξοδα των 2 σωματείων (επισκευή παραθύρων αποδυτηρίων, τοποθέτηση κλιματιστικών, εξωτερική πόρτα, για να μπορεί να προσεγγίζει ασθενοφόρο κ.τ.λ.). Πιστεύουμε ότι η ευαισθησία του Δήμου Λέσβου δε θα μείνει μόνο στα γήπεδα του ποδοσφαίρου του νομού, αλλά θα «περάσουν» και από το γήπεδο της Παναγιούδας, ώστε να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις, αρχίζοντας με την αγορά και την τοποέτηση των προβολέων, ώστε να επαναλειτουργήσει το γήπεδο.

Τα δε σχέδια, ώστε το γήπεδο να μετατραπεί σε κλειστό γυμναστήριο τύπου–τέντας, με πολύ χαμηλό κόστος, αφού θα αξιοποιήσει τις ήδη υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, και θα δώσει ένα δεύτερο Κλειστό Γυμναστήριο στο νησί, μένουν στα συρτάρια του Δήμου και της Περιφέρειας, που δείχνουν ανίκανοι να τα εντάξουν για χρηματοδότηση και πραγματοποίηση του έργου."

Panagiouda_provoleas1_vertPanagiouda_provoleas2_vert

 

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey