Camp συνεργασίας σε μπάσκετ και tae kwon do

26/07/2013 - 15:14 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2013 - 15:35

Mytilini_SC_Camp_Oxygen1Ο Αθλητικός Σύλλογος "Sports Club MYTILINI" υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του τα παιδιά του "Οxygen Camp" τo πρωί της Τετάρτης (24/7).

Στην αθλητική αυτή δραστηριότητα, που διήρκεσε τέσσερις ώρες και διοργανώθηκε από κοινού, μικρά και μεγάλα παιδιά γνώρισαν το άθλημα του μπάσκετ και του Tae Kwon Do, τα οποία καλλιεργεί ο σύλλογος.

Οι προπονητές και δάσκαλοι του SC MYTILINI χώρισαν σε γκρουπ τα παιδιά και με ασκήσεις υπό τη μορφή παιχνιδιού, ψυχαγώγησαν τους μικρούς φίλους που πραγματικά ενθουσιάστηκαν, γνωρίζοντας μερικά από τα μυστικά των δύο αθλημάτων.

Mytilini_SC_Camp_Oxygen2Σε δηλώσεις του στο "SL" ο εκπρόσωπος του συλλόγου Στράτος Καραμβάλης τόνισε: "Ήταν μια αρκετά πετυχημένη προσπάθεια και θα ήθελα να ευχαριστήσω, εκ μέρους του Sports Club MYTILINI, το γυμναστήριο Oxygen και τον ιδιοκτήτη του Τάσο Μπαλή, καθώς επίσης τους ομαδάρχες του καμπ που βοήθησαν στο συντονισμό.

Πιστεύω πως όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν πολύ ευχαριστημένοι και μπορώ να πω με σιγουριά, ότι αυτή η αθλητική δραστηριότητα θα είναι η απαρχή μιας συνεργασίας που θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με ειδικές προσφορές στις μηνιαίες συνδρομές, αλλά και διάφορα μπόνους για τους αθλούμενους τόσο συλλόγου μας, όσο και του γυμναστηρίου Oxygen".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey