Ξεκίνημα για την Ακαδημία του Αιολικού

15/10/2013 - 11:29 Τελευταία τροποποίηση στις 15/10/2013 - 11:35

aiolikos_hands_basketball1Ακαδημίες μπάσκετ ξεκινά ο Αιολικός, σε μια προσπάθεια να φέρει τα παιδιά στο γήπεδο και στον αθλητισμό, καλλιεργώντας το ταλέντο τους. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, την οποία παίρνει ο μπροστάρης στα μπασκετικά δρώμενα Σύνδεσμος Φιλάθλων Μυτιλήνης, σε συνεργασία πάντα με τη διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά: "O Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει τη λειτουργία ακαδημιών μπάσκετ. Είναι μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από τον Αιολικό να δώσει τη δυνατότητα και την ευκαιρία στα παιδιά του τόπου μας να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους.

Η προσπάθεια αυτή ξεκινάει σε συνεργασία με την σύναξη για παιδιά Δημοτικού του Ιερού Ναού Άνω Χάλικα και τον πάτερ Ευστράτιο Γιουσμά, τον ποιο ευχαριστούμε θερμά για την αφιλόκερδη πρόσφορα του.Για πληροφορίες και έγγραφες στα γραφεία μας Ηλία Βενεζη 13 κάθε Δευτέρα και Παρασκευη 20:00 με 22:00 και στο τηλ 6948516894 (Παπτσας Κωνσταντινος). Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήστε μαζί μας και να συνεργαστούμε.

Με εκτίμηση, Σ.Φ.Α.Μ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey