Τιμούν τη μνήμη του Δημήτρη Κουκέλλη

03/01/2014 - 12:52 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2014 - 13:05

Tournoua_SFAM_Koukellis4Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης και η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου διοργανώνουν το 2ο Τουρνουά μπάσκετ "Δημήτρης Κουκέλλης", στη μνήμη του επί σειρά ετών προπονητή του Αιολικού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σεπτέμβρη του 2012, αφήνοντας φτωχότερο το άθλημα στο νησί μας.

Στη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ των ανδρικών ομάδων του Αιολικού και του Αρίωνα Μυτιλήνης, στων οποίων τον πάγκο έκατσε ο Δημήτρης Κουκέλλης. Λίγο νωρίτερα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με αγώνα ακαδημιών ανάμεσα σε Αιολικό και Ελπίδες Παναγιούδας. Θα γίνει επίσης διαγωνισμός τριπόντων, ενώ η βραδιά θα κλείσει με αγώνα παλαιμάχων.

Το τουρνουά θα ξεκινήσεις στις 4 το απόγευμα και ο ΣΦΑΜ, σε κάλεσμά του, τονίζει πως η παρουσία των φίλων του μπάσκετ στις κερκίδες του Κλειστού της Νεάπολης θα είναι τεράστια τιμή για το σύνδεσμο, το σύλλογο και φυσικά τον Δημήτρη Κουκέλλη, που τόσο λείπει από την οικογένεια του αθλήματος στη Λέσβο.

Koukellis_2o_Tournoua_afisa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey