Έκοψαν την πίτα τους Θησέας και Ελπίδες Παναγιούδας

09/01/2014 - 11:35

Pita_Thiseas_Elpides_Dimou_2014Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο της Αναγούλας, τη Δευτέρα, Θησέας και Ελπίδες Παναγιούδας έκοψαν τη βασιλόπιτα τους.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από πολλούς γονείς αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, αλλά και φίλων των δυο σωματείων, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Έγινε ο καθιερωμένος  απολογισμός της χρονιάς και τέθηκαν παράλληλα οι στόχοι για το 2014.

Αρκετοί φίλοι εκδήλωσαν την επιθυμία να βοηθήσουν ενεργά τους δύο συλλόγους και αναμένεται τις επόμενες μέρες να καταλάβουν θέσεις εφόρων, γεγονός που θα τους καταστήσει ακόμα πιο δυνατούς σε επίπεδο οργάνωσης και διοίκησης.

Στην εκδήλωση έγινε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στους αθλητές, που την προηγούμενη χρονιά πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ βραβεύτηκαν οι Βαγγέλης Καπιωτάς, Βικτώρια Δήμου, Μιχαέλλα Κιντάκα και Μυρσίνη Χρόνη.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι στη μνήμη της Γενικής Γραμματέας των Ελπίδων Παναγιούδας και εκπαιδευτικού Σοφίας Δημολιάνη, που πρόσφατα απεβίωσε, καθιερώνεται η βράβευση ενός συνανθρώπου μας, κάθε χρόνο, που με το παράδειγμα του θα αποτελεί πρότυπο για τη νεολαία. Φέτος, το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε στον μαθητή Στρατή Εγγλέζο από την Αναγούλα, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, αριστεύοντας στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Pita_Thiseas_Elpides_2014_1Pita_Thiseas_Elpides_Dimou_2014_2

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey