Έκοψε την πίτα του το Sports Club Mytilini

14/01/2014 - 13:38 Τελευταία τροποποίηση στις 14/01/2014 - 13:59

Mytilini_SC_Kopi_Pitas_2014Ο Αθλητικός Σύλλογος SPORTS CLUB MYTILINI έκοψε τη βασιλόπιτα του τo πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του στην Παγανή, μοιράζοντας δώρα στους τυχερούς της νέας χρονιάς.

Γονείς, αθλητές αλλά και παράγοντες των συλλόγων και των τοπικών επιτροπών τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, που ήταν η πρώτη για το νεοδημιούργητο σωματείο που διαθέτει τμήματα μπάσκετ, αλλά και ταε κβον ντό.

Προπονητές και διοίκηση μίλησαν στους προσκεκλημένους τους, εξηγώντας τους στόχους της δημιουργίας του συλλόγου που κατά πρώτον είναι η ψυχαγωγία, η εκγύμναση, η διαπαιδαγώγηση, η ανάπτυξη και η διάδοση των αθλημάτων που καλλιεργεί και κατά δεύτερον ο πρωταθλητισμός και οι διακρίσεις για κάποια παιδιά που έχουν το ταλέντο και τα φυσικά χαρίσματα για να τα διεκδικήσουν.

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου Στράτος Καραμβάλης έστειλε ευχές σε όλους για την καινούργια χρονιά και μίλησε για τα προπονητικά τιμ, λέγοντας ότι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της όλης προσπάθειας που γίνεται και φυσικά κάποιοι έχουν την πανεπιστημιακή μόρφωση και άλλοι την αγωνιστική εμπειρία, σαν παλιοί αθλητές, ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται και να μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στα παιδιά.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL"

Mytilini_SC_Kopi_Pitas_2014_1

Mytilini_SC_Kopi_Pitas_2014_5

Mytilini_SC_Kopi_Pitas_2014_2

Mytilini_SC_Kopi_Pitas_2014_3

Mytilini_SC_Kopi_Pitas_2014_4

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey