Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου

28/01/2014 - 13:05 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2014 - 13:23

Παράγοντες όλων των ομάδων, που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα μπάσκετ που διοργανώνονται στο νησί μας, συναντήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης το απόγευμα του Σαββάτου (25/1) στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Λέσβου.

Εκεί συζητήθηκε η αναγκαιότητα ύπαρξης γιατρού σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, δεδομένου και του τραγικού γεγονότος που συγκλόνισε την μπασκετική και εν γένει αθλητική κοινωνία του νησιού. Οι παράγοντες των συλλόγων συμφώνησαν πως στο εξής κάθε αγώνας πρωταθλήματος θα πρέπει να τελείται παρουσία γιατρού, κάτι που θα ισχύσει για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου και το καλοκαίρι στην τακτική γενική συνέλευση.

Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, η Ομοσπονδία του μπάσκετ δεν έχει προβλέψει ποινές μη τέλεσης αγώνα, σε περίπτωση που δεν παρευρίσκεται στο γήπεδο γιατρός, με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου, κάτι που αναμένεται να αλλάξει από την ερχόμενη αγωνιστική και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Φυσικά, θα ισχύσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια σωματεία του νησιού μας ήταν εναρμονισμένα με αυτή την οδηγία εδώ και καιρό, έχοντας στις τάξεις τους γιατρούς (στρατιωτικούς ή αγροτικούς) είτε σε επίπεδο αθλητών, είτε σε επίπεδο συνεργατών στα τεχνικά τιμ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey