Στο ΒΑΟΛ Χίου ο Γιάννης Ζεστός

07/08/2014 - 13:03

Zestos_Gera_KoropiΣτη Χίο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Ζεστός, αφού συμφώνησε σε όλα με τον ΒΑΟΛ, αφήνοντας μετά από χρόνια τη Λέσβο και τον Παπάδο Γέρας για τους πρωταθλητές του γειτονικού νησιού.

Τον έμπειρο φόργουορντ γνώριζαν πολύ καλά οι Χιώτες, αφού τον είχαν αντιμετωπίσει ως αντίπαλο τόσο στα μπαράζ, όσο και στη Γ' Εθνική. Ο Ζεστός αποτελεί τη δεύτερη φετινή μεταγραφή του BAOΛ, μετά τον Παναγιώτη Καλαμάρη και αναμένεται να ενισχύσει τη νέα του ομάδα στις θέσεις 3-4.

Έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς αγωνίστηκε στο παρελθόν σε ΑΕ Λάρισας, ΓΣ Λάρισας, Ιωνικό Νίκαιας, ενώ τα τελευταία 7 χρόνια βρισκόταν στη Λέσβου για λογαριασμό του Παπάδου Γέρας, έχοντας παντρευτεί και ουσιαστικά "πολιτογραφηθεί" Μυτιληνιός λόγω της συζύγου του. Διαθέτει το απόλυτο των τίτλων σε επίπεδο ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, μετρώντας δύο ανόδους στη Γ' Εθνική και τρεις χρονιές στη μεγάλη κατηγορία, η μία εκ των οποίων συνοδεύτηκε με άνετη παραμονή και την κατάκτηση της 3ης θέσης στην τελική κατάταξη από τους Γεραγώτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey