Γιορτή το "3οn3" στην Πλατεία Καλλονής

09/08/2014 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 09/08/2014 - 17:17

Axeron_3on3_Kalloni_2014_1Απόλυτα επιτυχημένο και με έντονη την παρουσία των φίλων του μπάσκετ, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες το "3on3 Axeron Basketball Tournament" στην κεντρική πλατεία της Καλλονής, με διοργανωτή τον Αρισβαίο.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 28 ομάδες και συνολικά 109 παίκτες έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα στο... δρόμο, γεμίζοντας με φωνές και έντονα συναισθήματα τη ζωή στην κεντρική πλατεία της Καλλονής, από το απόγευμα της Τετάρτης έως και την Πέμπτη.

Στη διοργάνωση, που έγινε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες (άνω των 25 ετών, κάτω των 25 ετών και γυναικών), πραγματοποιήθηκαν 44 αγώνες, που ικανοποίησαν με το θέαμα που προσέφεραν μικρούς και μεγάλους.

Στην κατηγορία κάτω των 25 ετών ικητές αναδείχθηκαν οι "Άμπαλοι", των Γιώργου Πάσχου, Βασίλη Φαρδιά, Γιώργου Χατζηευλογημένου και Αντώνη Σκλήβα, επικρατώντας στον τελικό της ομάδας "Μπουρμπουτσουλούκια", των Γιώργου Καμινέλλη, Γιάννη Αϊβαλιωτέλλη και Σωτήρη Σάλα. Στην κατηγορία άνω των 25 ετών επικράτησε η "X.D.S", αποτελούμενη απο τους Δημήτρη Λούκο, Χριστόφορο Χατζηντάνο, Στέλιο Κακαγιάννη και Θοδωρή Κυριακούδη, κερδίζοντας στον τελικό τον "Αιγέα", των Γιώργου Αγιακάτσικα, Γιάννη Καρτσέλα, Παναγιώτη Ζαρμπιδάκη και Δημήτρη Ευαγγελινέλλη. Τέλος, στις γυναίκες νικήτριες ήταν οι "Οράνιε", των Θέκλα Κουκουρουβλή, Αστερίας Τρούπκου, Chantal Gerardu και Aimee Friesen, που στον τελικό έκαμψαν την αντίσταση των "L.A. Girls", οι οποίες αποτελούνταν από τις Τζένη Μαραθωγιάννη, Χριστιάνα Αμπατζή, Τασία Κλεφτοβασίλη και Νίκη Χονδρονικόλα. Εκτός από τις τρεις αυτές κατηγορίες όμως, έγιναν και διαγωνισμοί τριπόντων, με νικήτρια στις γυναίκες τη Χριστίνα Αμπατζή και στους άνδρες τον Γιάννη Γκίνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαιτητές των αναμετρήσεων ήταν οι Χρυσόστομος Ροδίτης, Κώστας Κομπίνος και Στρατής Βαβαλέρος. Σε όλους τους νικητές και τους φιναλίστ μοιράστηκαν αρκετά δώρα, μετάλλια αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη διάρκεια των αγώνων. Η διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και άπαντες έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, ευελπιστώντας πως το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποτελέσει θεσμό στα μπασκετικά δρώμενα του νησιού μας.

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης ήταν η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" και το "SportLesvos.gr".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey