«Διαστημική» Αγγελική Ξένου σκόραρε 37 πόντους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κορασίδων

19/01/2024 - 12:40 Τελευταία τροποποίηση στις 19/01/2024 - 16:42

Μεγάλη πρωταγωνίστρια στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου ήταν η Αγγελική Ξένου του Θησέα Παναγιούδας, αφού στον αγώνα Αίολος-Θησέας σημείωσε 37! πόντους.

Η Ξένου με 14/14 ελεύθερες βολές και τρία τρίποντα ξεχώρισε στον αγώνα με τον Αίολο, ωστόσο η ομάδα της ηττήθηκε 52-46. Η 16χρονη αθλήτρια είναι από τις πρώτες σκόρερ και στο πρωτάθλημα Νεανίδων 2023-24, όπου αγωνίστηκε επίσης με την ομάδα της Παναγιούδας.

Η Αγγελική Ξένου έκανε τα πρώτα της βήματα σε ηλικία 7 ετών στην ακαδημία και έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κερδίσει τίτλο στο πρωτάθλημα Νεανίδων 201-22, συμπαίκτρια με την Τζοάνα Ταμπάκου. Επίσης, ήταν μέλος της Γυναικείας ομάδας που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2021-22 κάνοντας ντεμπούτο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με αντίπαλο την Γυναικεία ομάδα του Πανιωνιου.

Όπως δήλωσαν στο sportlesvos οι άνθρωποι του συλλόγου, έχει τραβήξει τα βλέμματα και γυναικείων ομάδων εκτός Λέσβου, αφού την ακαδημία του Θησέα, μετά την από την ανάδειξη της Ταμπάκου, την παρακολουθούν και μάνατζερ ομάδων Εθνικών Κατηγοριών. Προς το παρόν, θα ηγηθεί και της γυναικείας ομάδας του Θησέα στην επανεμφάνιση της στο πρωτάθλημα της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου που ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το μέλλον της ανήκει..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey