Πάει το παλιό "SL"...

24/12/2014 - 11:58 Τελευταία τροποποίηση στις 24/12/2014 - 14:52

Αγαπητοί αναγνώστες,

Όπως θα έχετε αντιληφθεί, εδώ και λίγες ώρες περιηγείστε στο νέο www.sportlesvos.gr! Την αθλητική ιστοσελίδα που με την εμπιστοσύνη που της δείξατε από την πρώτη κιόλας ημέρα, εκείνο τον Ιούνιο του 2010, την κατατάξατε στην κορυφή των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης στο βόρειο Αιγαίο, όταν όσοι επένδυαν χρήμα και χρόνο στην ενημέρωση μέσω του διαδικτύου θεωρούνταν είτε τρελοί, είτε αιθεροβάμονες.

Προσπαθήσαμε, με την επανασχεδίαση της ιστοσελίδας, να προσδώσουμε στο www.sportlesvos.gr μια φρεσκάδα στον τρόπο παρουσίασης της αθλητικής επικαιρότητας, διατηρώντας ως ένα βαθμό όλα όσα αγαπήσατε και συνηθίσατε την προηγούμενη τετραετία.

Οι αλλαγές θα συνεχίζονται σταδιακά και για το επόμενο χρονικό διάστημα, με πολλή όρεξη, μεράκι και δουλειά από μέρους μας. Εξάλλου, είναι ευρέως παραδεκτό πως το δυσκολότερο επίτευγμα δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να διατηρηθείς σε αυτή. Και για το www.sportlesvos.gr, το να πρωτοπορεί στο χώρο της ενημέρωσης ήταν ευθύς εξαρχής αυτοσκοπός…

Σε αυτό το σημείο, είναι απαραίτητο να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους, που εργάστηκαν σκληρά εδώ και εβδομάδες, ώστε οι ιδέες μας στο χαρτί να πάρουν μορφή μέσω του προγραμματισμού. Τον Γιάννη κατά πρώτο λόγο, αλλά και τους αφανείς συνεργάτες του στη cj-web, οι οποίοι… ανέχτηκαν τις παραξενιές μας και φρόντισαν να μετουσιώσουν σε πράξεις όλα όσα τους ζητήθηκαν.

Ελπίζουμε ότι σας αρέσει η αλλαγή μας και θα χαρούμε να διαβάσουμε σχόλια και παρατηρήσεις σας, μέσα από την ευρέως διαδεδομένη πλέον πλατφόρμα του DISQUS, στην οποία μπορείτε να συνδέεστε από τους λογαριασμούς που διαθέτετε στα κοινωνικά δίκτυα, ανταλλάσσοντας παράλληλα απόψεις και με άλλους χρήστες του διαδικτύου στις κορυφαίες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της χώρας.

Να είστε όλοι καλά, ευτυχισμένα Χριστούγεννα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey