ΕΡΤ Sports HD | Πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου 2019

07/02/2019 - 16:31

Tο πρωί του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019, στις 06:00 θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του το νέο, αποκλειστικά αθλητικό, κανάλι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ΕΡΤ Sports HD!

Μέσα από τις συχνότητες του νέου καναλιού, η ΕΡΤ θα φέρνει σε καθημερινή βάση, 24 ώρες το 24ωρο, το πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς, για όλους τους Έλληνες πολίτες και για όλα τα αθλήματα.

Η Super League, η Football League, τα παιχνίδια της Basket League, όλα τα Grand Prix της F1, το τένις, οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, καθώς και αθλητικές εκπομπές με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικό περιεχόμενο από κανάλια μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, συνθέτουν το πρόγραμμα του ΕΡΤ Sports HD, προσφέροντας μια πλήρη αθλητική ενημέρωση και ένα καθημερινό υπερθέαμα στους Έλληνες φιλάθλους. Για τη λήψη της εκπομπής του καναλιού δεν απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοπτικών δεκτών, καθώς αυτό θα εκπέμπει αυτόματα από τις συχνότητες που κατέχει η ΕΡΤ HD.

Μιλώντας σχετικά, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ανέφερε: «Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε την είδηση για την έναρξη λειτουργίας του αποκλειστικού αθλητικού καναλιού της ΕΡΤ. Καταρχήν, διότι με σταθερά βήματα η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα, σε όλους τους τομείς. Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση περνά, από το αλήστου μνήμης "μαύρο" και την απαξίωση, στις προκλήσεις της νέας μεταμνημονιακής εποχής. Κατά δεύτερο λόγο, διότι ο ελληνικός αθλητισμός θα αποκτήσει άλλη μια ακηδεμόνευτη και εκτός επιχειρηματικών συμφερόντων φωνή. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάντα κοντά στον υγιή αθλητισμό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey