"Παιδί και άθληση" από τη "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"

10/06/2015 - 16:34 Τελευταία τροποποίηση στις 10/06/2015 - 16:59

Κυκλοφόρησε η ειδική έκδοση της αθλητικής εφημερίδας "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" με θέμα τον αθλητισμό στην παιδική ηλικία.

Το 40σελιδο έντυπο διανέμεται εντελώς δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία του νησιού, όπως δημοτικά σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ επίσης μοιράστηκε τη Δευτέρα (8/6) στους συνδρομητές της "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ".

Πρόκειται για μια έκδοση που περιλαμβάνει ενδιαφέροντα άρθρα γύρω από τη σχέση των παιδιών με τον αθλητισμό. Αναλύεται ο ρόλος των γονέων, η ιατρική υποστήριξη, τα οφέλη διαφόρων ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, επισημαίνονται κρίσιμα στοιχεία για τη σωστή διατροφή, τις υπερτροφές και την απαραίτητη ενυδάτωση του οργανισμού, τη συστηματική άσκηση, ενώ παράλληλα παρέχονται χρήσιμες συμβουλές φυσικοθεραπείας, καθώς και μικρά μυστικά για να προκαλέσετε το ενδιαφέρον των παιδιών, ώστε να αναπτύξουν δυνατή σχέση με τα σπορ.

Παράλληλα, παρουσιάζονται αθλητικές ακαδημίες στο νησί της Λέσβου σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, κωπηλασία, τένις, μαχητικές τέχνες, καταδύσεις, αλλά και επιλογές για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών στην παραλία.

Το "Παιδί και άθληση" φέρει την υπογραφή της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας του βορείου Αιγαίου, αλλά και την υποστήριξη των δημοσιογράφων της ιστοσελίδας www.sportlesvos.gr!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey