Η "δική" μας Κλέλια, στα Βραβεία του ΠΣΑΤ

11/12/2010 - 15:04 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2010 - 15:39

Με τη Γεραγώτισσα χάλκινη Ολυμπιονίκη του Σίδνεϋ στη ρυθμική γυμναστική, Κλέλια Πανταζή, αυτή τη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου για τη βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς που φεύγει σε λίγες ημέρες.

Η Κλέλια, που συνεχίζει να υπηρετεί το άθλημα μέσω του οποίου καταξιώθηκε παγκοσμίως από τη θέση της προπονήτριας πλέον, είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κάτι που σημαίνει πως δε θα αισθάνεται... άβολα, ανάμεσα σε τόσους δημοσιογράφους.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου (18:30) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ και θα μεταδοθεί απ' ευθείας από την τηλεόραση της ΝΕΤ, συμπαρουσιαστής της Κλέλιας θα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Τραπεζανίδης.

Η ψηφοφορία, στην οποία πήραν μέρος συνολικά 472 αθλητικοί συντάκτες, έναντι 443 πέρυσι, ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Η ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών, ομάδων, προπονητών, καθώς και αθλητών με αναπηρία, διοργανώνεται με απόλυτη επιτυχία για 57η συνεχή χρονιά, αποτελώντας μια διαδικασία, που έχει γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό της χώρας μας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι τρεις επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή, είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Ηλίας Ηλιάδης (Τζούντο), Λευτέρης Κοσμίδης (Γυμναστική), Βλάσης Μάρας (Γυμναστική).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Βάσω Μιλούση (Γυμναστική), Ιουλιέτα Μπουκουβάλα (Τζούντο), Αλεξάνδρα Τσιάβου (Κωπηλασία).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Αθηναϊκός (Μπάσκετ γυναικών), Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου ανδρών, Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης (Υδατοσφαίριση γυναικών).

Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Γιώργος Αγγέλου (Γυμναστική), Τζώρτζης Δικαιουλάκος (Μπάσκετ), Αλεξία Καμένου (Υδατοσφαίριση).

Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Παύλος Μάμαλος (Αρση Βαρών), Ευστράτιος Νικολαίδης (Στίβος), Χρήστος Ταμπαξής (Κολύμβηση). 

Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Θεοδώρα Μουτσίου (Σκοποβολή), Μαρία Σταματουλά (Στίβος), Μαρία Τσάκωνα (Κολύμβηση).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey