To "SL" μέλος του Δικτύου Αιγαίου - Aegean Media!

28/01/2016 - 12:45 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2016 - 14:23

Και εγένετο... Aegean Media!

Μια πρωτοβουλία, για την οποία είμαστε περήφανοι, που το SportLesvos.gr αποτελεί μέλος της.

Τι είναι το Δίκτυο Αιγαίου;

Πρόκειται για τη δημιουργία ενός ειδησεογραφικού και διαφημιστικού δικτύου, με τη συνεργασία 21 ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από όλο το Αιγαίο, εκ των οποίων τα 16 έχουν ευρεία θεματολογία και τα 5 αποκλειστικά από το χώρο του αθλητισμού. Σκοπός του Aegean Media αποτελεί η αναβάθμιση της παρουσίας των μελών του μέσα από συνεργασίες, με κατεύθυνση την εξωστρέφεια, την άμβλυνση της νησιωτικότητας, την εγκυρότερη, ορθότερη και αμεσότερη ενημέρωση, αλλά και την ενιαία διαφημιστική πολιτική. 

Μέσα από την ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα, aegeanmedia.gr, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα μέλη του Δικτύου, τα οποία καταλαμβάνουν όλο τον αιγαιοπελαγίτικο χώρο. Συγκεκριμένα, ως σήμερα συμμετέχουν οι ιστοσελίδες:

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις αρχές Γενάρη το Aegean Media παρουσιάστηκε στη μεγάλη επιχειρηματική έκθεση "Athens Money Show 2016", στο ξενοδοχείο "Hilton", με σημαντικούς φορείς και μεγάλες εταιρείες να αγκαλιάζουν θερμά το ελπιδοφόρο και πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα. Μάλιστα, αναφορές υπήρξαν και μέσα από τις ιστοσελίδες της ert.gr!

Αλλάζει κάτι για τον αναγνώστη;

Όχι! Απολύτως τίποτα. Το "SL" παραμένει ανεξάρτητο και αδέσμευτο, όπως και κάθε άλλος μέλος του Aegean Media. Βασικός μας στόχος, μέσα από το συνασπισμό αυτό και τη συνεργασία, είναι να πάψει πλέον το Αιγαίο, ειδησεογραφικά και διαφημιστικά, να αποτελεί σκόρπια νησιά, αλλά μια ενιαία δύναμη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey