Λαμπερή η Κλέλια στα βραβεία του ΠΣΑΤ

14/12/2010 - 17:17 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2010 - 22:03

Εντυπωσιακή, λαμπερή και άριστα προετοιμασμένη. Η Γεραγώτισσα Κλέλια Πανταζή, χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ στη ρυθμική γυμναστική, τα πήγε περίφημα στην παρουσίαση των αθλητικών βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, για το 2010, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του ΣΕΦ και καλύφθηκε τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ.

Με τον δημοσιογράφιο Γιώργο Τρπεζανίδη στο πλευρό της, η Κλέλια παρουσιάστηκε αεράτη πάνω στο stage, όπως άλλωστε θα το έκανε παλαιότερα και στο ταπί του ανσάμπλ, όπου με τις αέρινες κινήσεις τις δικές της, αλλά και των συναθλητριών της, μάγευαν τους κριτές σε κάθε διοργάνωση ανά την υφήλιο.

Η Κλέλια Πανταζή έλαμπε κυριολεκτικά και... έγραφε μια χαρά στον τηλεοπτικό φακό. Η νεαρή απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου τα πήγε εξαιρετικά και ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον της δοθεί ξανά η ευκαιρία να μας δείξει τις πολύπλευρες ικανότητές της.

Το γεγονός πάντως, πως τρέφει αισθήματα για την ομάδα του Παναθηναϊκού απλώς το... προσπερνάμε. Αφού δεν υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, όλα καλά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey