Το sportlesvos.gr έγινε 1 έτους!

26/07/2011 - 13:39

Το sportlesvos.gr έχει γενέθλια! Έγινε κιόλας ενός έτους. Ένας χρόνος παρουσίας του στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στον ηλεκτρονικό αθλητικό Τύπο κι έχοντας καταφέρει να εδραιωθεί στις συνειδήσεις εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών του.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Όλοι όσοι εργαστήκαμε στο κορυφαίο αθλητικό site του Αιγαίου, κερδίσαμε εμπειρίες και γίναμε σοφότεροι, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι μεγάλωσε το ίδιο το sportlesvos.gr!

Και για να το καταλάβετε αυτό, δε χρειάζονται τα νούμερα επισκεψιμότητας (που είναι ομολογουμένως εντυπωσιακά), παρά μόνο να σκεφθείτε πόσες φορές -όλο το προηγούμενο διάστημα- το sportlesvos.gr συζητήθηκε, ανέδειξε θέματα και έγιναν αναφορές στο όνομά του, με απόλυτο σεβασμό στο κύρος του.

Aς μη μιλήσουμε όμως για τη δουλειά μας. Μας γνωρίζετε, μας παρακολουθείτε καθημερινά και μας κρίνετε. Για τα καλά και τα άσχημα μας. Για όλα αυτά, που κάνουν τον καθένα από εμάς ξεχωριστό και όλους μαζί, μια γροθιά, το sportlesvos.gr!

Τα γενέθλια εξάλλου, δεν είναι ευκαιρία για να ανατρέξουμε στα όσα προηγήθηκαν, αλλά για να χαρούμε το μέλλον, που -επιτρέψτε μας να πιστεύουμε- ότι διαγράφεται σπουδαίο...

Βαγγέλης Παπαντώνης & Μαρίνος Ορφανός

SportLesvos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey