Εξώδικο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ στο sportlesvos.gr

02/12/2011 - 20:49 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2011 - 00:16

Μάλιστα… Το ζήσαμε κι αυτό. Ο αρχικός αποκλεισμός κάθε είδους ενημέρωσης του sportlesvos.gr από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, έφερε προ ημερών τον προπηλακισμό δημοσιογράφου από μέλος της διοίκησης και σήμερα, τα εξώδικα! Ποιος ξέρει τι να μας ξημερώνει αύριο;

Ο... Γκασμάς  : "Κούγια θεέ, πάρε την... ΠΑΕ (ΑΕΛΚ)!"

Με μια τρισέλιδη δήλωση – διαμαρτυρία, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στρέφεται εναντίον του sportlesvos.gr ισχυριζόμενη πως η «λεπτό προς λεπτό» αναμετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας της Καλλονής, είναι παράνομη και ουσιαστικά μας προειδοποιεί, ότι αν συνεχίσουμε να… προσβάλλουμε τα δικαιώματα της ΠΑΕ, θα μας σύρουν στα δικαστήρια.

Επιμένει δηλαδή η ΠΑΕ να βαδίζει στον επικοινωνιακό της κατήφορο, θέλοντας να στερήσει από τους φιλάθλους, που τυγχάνουν καλώς ή κακώς να είναι και αναγνώστες μας, το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα τους στην ενημέρωση. Μια ενημέρωση, που γίνεται σε γραπτό κείμενο χωρίς να περιλαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό. Αυτή η ωμή προσπάθεια φίμωσης του Τύπου, εκτός από το ότι μας θλίβει, μας κάνει ταυτόχρονα να απορούμε μήπως ζούμε σε άλλες, παλιές και δύσκολες ομολογουμένως, εποχές.

Το πιο εξωφρενικό της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός, πως με περίσσιο θράσος και υποκρισία, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ μας απειλεί -αγνοώντας τους νόμους που η ίδια κατά τα άλλα επικαλείται- ότι θα μας απαγορεύσει την είσοδο στο κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, καθώς επίσης και στο μέλλον, σε όλα τα εντός έδρας ματς της ομάδας. Μας στέλνει δηλαδή το εξώδικο για να μας συνετίσει και την ίδια στιγμή, υιοθετεί παράνομες πρακτικές για να επιτύχει τους σκοπούς της.

Ο Ποντικός: "Τι κοινό έχει ο Παπαδόπουλος με τον Τσακ Νόρις; Είναι οι μόνοι, που μπορούν να... σκίσουν σελίδα του ίντερνετ!"

Με μια δική της ευφάνταστη ερμηνεία του νόμου που διέπει τις ραδιοτηλεοπτικές μεταδόσεις, προσπαθώντας τεχνηέντως να εντάξει και τον ηλεκτρονικό Τύπο σε αυτές, ισχυρίζεται ότι η ενημέρωσή όλων εσάς, των φιλάθλων δηλαδή, με τη μορφή απλού κειμένου στη διάρκεια των αγώνων, είναι παράνομη. Και καταφεύγει στην αιτιολογία της μη υπογραφής σύμβασης μεταξύ μας, για να δικαιολογήσει τις αδικαιολόγητες και αντιδημοκρατικές της πρακτικές, χωρίς ωστόσο να μπαίνει στην ουσία του θέματος, πληροφορώντας δηλαδή εμάς κι εσάς, πόσο τελικά κοστολογείται μια τέτοιου είδους ενημέρωση.

Σε κάθε περίπτωση, το sportlesvos.gr θα βρεθεί και την Κυριακή, αλλά και κάθε Κυριακή κοντά στους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες του, ενημερώνοντάς τους για κάθε εξέλιξη εντός και εκτός γηπέδων, όπως πάντα. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι δικηγόροι…

Διαβάστε την εξώδικη διαμαρτυρία της ΠΑΕ ΑΕΛΚ

Διαβάστε εδώ την επιστολή - απάντηση του sportlesvos.gr


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey