Συμπαράσταση στη συνάδελφο Πέλλη Γιακουμή

05/01/2012 - 11:00 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2012 - 13:31

Το sportlesvos.gr συμμετέχει στην τρίωρη στάση εργασίας που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο στη Μυτιλήνη, συμπαραστεκόμενο στην συνάδελφο Πέλλη Γιακουμή που απολύθηκε δύο ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά από την εφημερίδα «Εμπρός». Έτσι, δε θα ανανεωθεί από τις 10 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου:
«Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου συνήλθε έκτακτα το Διοικητικό Συμβούλιο του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου προκειμένου να συζητήσει για την απόλυση της δημοσιογράφου μέλους της ΕΣΗΕΠΗΝ Πέλλης Γιακουμή από την ημερήσια εφημερίδα Λέσβου «Εμπρός» ιδιοκτησίας της εταιρίας «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου.

Κατόπιν της συζήτησης το Συμβούλιο αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης επιχειρησιακής απεργίας στην Επικοινωνία Αιγαίου αύριο Πέμπτη 5 Ιανουαρίου και 3ωρης στάσης εργασίας σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Λέσβου την ίδια ημέρα από τις 11 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι, καλύπτοντας με την απόφασή του όλες τις ειδικότητες των εργαζομένων στην Επικοινωνία Αιγαίου και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γενικότερα.

Αίτημα της κινητοποίησής μας είναι η ανάκληση της απόλυσης της Π. Γιακουμή και στόχος μας η διαφύλαξη θέσεων εργασίας, αποδοχών, υγειονομικής και συνταξιοδοτικής ασφάλισης και όλων των εργασιακών κεκτημένων συνολικά.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey