Επιβεβαίωση Βέλγων για Μιραλάς

01/05/2012 - 13:07 Τελευταία τροποποίηση στις 01/05/2012 - 13:22

Μετά την αναδημοσίευση από το SPORT24 της συνέντευξης που παραχώρησε σε Πανελλήνια αποκλειστικότητα στο sportlesvos.gr ο Μυτιληνιός μάνατζερ FIFA Αχιλλέας Χατζηνικολάου, αποκαλύπτοντας ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Κέβιν Μιραλάς του Ολυμπιακού, είδηση που αναπάραχθηκε στη συνέχεια από σχεδόν όλα τα αθλητικά Μέσα Ενημέρωσης, ήρθε η σειρά του βέλγικου Τύπου να κάνει αναφορά στο θέμα.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα "Het Laatste Nieuws", ο Βέλγος επιθετικός των Πειραιωτών Κέβιν Μιραλάς είναι ο Νο1 στόχος της Μπάγερν Μονάχου, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Βαυαρούς ο Αριέν Ρόμπεν!

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της φιναλίστ του Champions League βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός της «Αλιαντς Αρίνα» μετά τον διαπληκτισμό που είχε με τον Φρανκ Ριμπερί στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με αφορμή ένα φάουλ που οδήγησε σε μπουνιές στα αποδυτήρια. Ετσι λοιπόν ο Μιραλάς, για τον οποίο υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι σύλλογοι, αποτελεί βασικό στόχο των Γερμανών, που βλέπουν στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Ολλανδού.

Μάλιστα όπως πρώτο σας αποκάλυψε το sportlesvos.gr, ο Chief Scout των Βαυαρών Wolfgang Dremmler, παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, παρέα με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου και τον συνεργάτη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey