Μίλησε για Μπάγερν και ο Μιραλάς!

26/05/2012 - 20:49 Τελευταία τροποποίηση στις 26/05/2012 - 21:05

Το "SL" αποκάλυψε πρώτο, στις 27 Απριλίου, την είδηση πως οι Βαυαροί της Μπάγερν εξετάζουν την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, φιλοξενώντας δηλώσεις του Μυτιληνιού μάνατζερ Αχιλλέα Χατζηνικολάου, που διατηρεί τα δικαιώματά του παίκτη στη γερμανική αγορά.

Τότε, στη συνέντευξη του Έλληνα αζέντη στην ιστοσελίδα μας, δόθηκε η είδηση της έλευσης του Γερμανού αρχισκάουτερ της ομάδας του Μονάχου ώστε να παρακολουθήσει τον Βέλγο επιθετικό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια είδηση που αναπαράχθηκε σχεδόν από όλα τα μεγάλα αθλητικά sites, όπως το SPORT24.

Λίγες μέρες αργότερα, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του "SL" επιβεβαιώθηκε από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες του Βελγίου, όπως την HLN.be και χθες, ο ίδιος ο Κέβιν Μιραλάς με δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στο ELF Voetbol, τόνισε το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για λογαριασμό του, δίνοντας συνέχεια στην είδηση που ξεκίνησε τη διαδρομή της από την πρώτη σε επισκεψιμότητα αθλητική ιστοσελίδα του Αιγαίου και κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο της Ευρώπης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey