"Εμπρός για το... Euro" από την "Αιολίδα"

30/05/2012 - 14:03

Οι εκδόσεις «Αιολίδα» της Επικοινωνίας Αιγαίου Α.Ε που εκδίδει την εφημερίδα «Εμπρός», προχωρά στην παρουσίαση του βιβλίου «Εμπρός για το Euro», μίας αθλητικής έκδοσης που έλειπε η αλήθεια είναι από τις λεσβιακές βιβλιοθήκες, με μία ιδιαίτερη περιγραφή του ελληνικού έπους του 2004 στην Πορτογαλία και πολλά άλλα ανέκδοτα μέχρι πρότινος ενδιαφέροντα για την εποχή του Ρεχάγκελ στην Εθνική μας.

Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν στην Αθήνα, στη «Στοά του Βιβλίου» στην οδό Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου, με παρουσιαστές της εκδήλωσης τους δημοσιογράφους Παύλο Παπαδημητρίου και Γιάννη Δάρρα οι οποίοι και συντόνισαν ετούτην την έκδοση και συντονιστή τον Πρόεδρο της «Αιολίδας» Παναγιώτη Μυριτζή, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου, με ομιλητές τον μεγάλο πρωταγωνιστή εκείνης της ομάδας το Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και το δάσκαλο της αθλητικής δημοσιογραφίας Ανδρέα Μπόμη.

Η έκδοση περιέχει κείμενα των Ανδρέα Μπόμη, Κώστα Βερνίκου, Γιάννη Τοπαλίδη, Άγγελου Μενδρινού

και συνεντεύξεις με τους Φερνάντο Σάντος, Σοφοκλή Πιλάβιο, Τάκη Φύσσα, Γιώργο Καραγκούνη, Κώστα Κατσουράνη, Νίκο Λυμπερόπουλο, Άγγελο Χαριστέα, Δημήτρη Σαλπιγγίδη,

Γιώργο Φωτάκη, Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κύρο Βασσάρα, Λάκη Νικολάου, Θόδωρο Ζαγοράκη, Όττο Ρεχάγκελ, Βασίλη Τσιάρτα, Ζήση Βρύζα, Κώστα Κατσουράνη, Τραϊανό Δέλλα και Άγγελου Μπασινά.

Το βιβλίο θα πωλείται από την ερχόμενη Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα, στα κέντρα Τύπου που συνεργάζονται με το δίκτυο «Ευρώπη» και σε όλα τα περίπτερα, με τιμή αγοράς 10 ευρώ.

Ας σημειωθεί ότι το «SL» σε συνεργασία με την «Αιολίδα», προσφέρει την έκδοση αυτή προς όλους τους συμμετέχοντες και  στο 2nd  6x6 Sportlesvos.gr Tournament by Electronet στις εγκαταστάσεις του «Olympico», με 20% έκπτωση.

Λίγα λόγια για την έκδοση:

«Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε ήταν στην έκδοσή μας να διαβάσετε πράγματα που δεν θα διαβάσετε άλλου. Μετρήστε το αυτό που σας γράφω, γιατί πιστεύω ότι θ’ αποδειχθεί αλη¬θινό.

Εδώ θα βρείτε πρωτογενές δημοσιογραφικό υλικό απο¬κλειστικά... για σας! Και για το φετινό EURO, και για το παρα¬σκήνιο του 2004 και του 2008.

Φυσικά δεν λείπουν κι όλες οι απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες για την εικόνα όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα γήπεδα της διοργάνωσης.

Κρατήστε μας! Κρατήστε μας στα χέρια σας, στο μυαλό σας και στη συνέχεια στο αρχείο και την αθλητική σας βιβλιοθήκη! Είμαστε καλή παρέα, θα δείτε...

Καλή ανάγνωση και ευχές να χαμογελάσετε και να κοιτάξετε ψηλά απ’ τις 8 Ιουνίου και μετά, με αφορμή την ΕΘΝΙΚΑΡΑ μας!!!»

(Από τον πρόλογο των Γιάννη Δάρρα και Παύλο Παπαδημητρίου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey