Γοήτευσε η Κλέλια στα βραβεία του ΠΣΑΤ

11/12/2012 - 16:50

klelia_vraveia_psat2012Για άλλη μια χρονιά, για 59η φορά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές της χώρας και το συμπέρασμα της επιτυχημένης εκδήλωσης ήταν πως ο ελληνικός αθλητισμός ζει, παρά την κρίση και μάλιστα δείχνει να έχει μέλλον.

Πριν, στη διάρκεια και μετά τις βραβεύσεις βέβαια, την παράσταση έκλεψε η λαμπερή Κλέλια Πανταζή, η Γεραγώτισσα Ολυμπιονίκης του Σίδνευ στη Ρυθμική Γυμναστική, η οποία παρουσίασε την εκδήλωση όπως είχε συμβεί και το 2010, αυτή τη φορά με τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Άμεση, προσιτή, εύστοχη στις τοποθετήσεις της, πάντοτε χαμογελαστή και εκθαμβωτική, όσα ρούχα κι αν άλλαξε για τις ανάγκες της βραδιάς, η Κλέλια έκανε τους συντοπίτες της για ακόμα μια φορά περήφανους, αποδεικνύοντας ξανά πως της... πηγαίνει ο τηλεοπτικός φακός.

Έχοντας εξάλλου πτυχίο του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, αισθάνεται άνετα και παρά το ότι δεν έχει να κάνει με... κορίνες, μπάλες και στεφάνια, παραμένει στο στοιχείο της.

Σε ότι αφορά τις βραβεύσεις, κορυφαίος αθλητής για το 2012 αναδείχθηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης προσπερνώντας σε ψήφους τους Ηλιάδη (τζούντο) και Βασίλη Σπανούλη (μπάσκετ), κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια αναδείχθηκε η Βάσω Βουγιούκα (ξιφασκία) αφήνοντας πίσω της τις Βάσω Μιλλιούση (ενόργανη γυμναστική) και Νικόλ Κυριακοπούλου (στίβος).

Όσο για τον κορυφαίο προπονητή, ο τίτλος πήγε στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, προσπερνώντας τους Ποστιλιόνε (κωπηλασία) και Σάντος (ποδόσφαιρο), ενώ κορυφαία ομάδα αναδείχθηκε ο Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας στο μπάσκετ Ολυμπιακός.

Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία αναδείχθηκε ο Νίκος πανανός και κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία η Μαρία Ελένη Κορδάλη. Βραβείο αθλητικής προσφοράς και ήθους δόθηκε στους Γιάννη Γκούμα, Τραιανό Δέλλα, Νίκο Λυμπερόπουλο, Αντώνη Νικοπολίδη και Άγγελο Χαριστέα. Βραβείο "Fair Play" στον αθλητή ξιφασκίας του Ομίλου Φλώρινας Άγγελο Μπαντίκη και τον προπονητή του Στάθη Γεροσιδέρη.

Βραβείο "κοινωνικής προσφοράς", στην οικογένεια Γιάννη Κορδούτη, για την προσφορά της στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Τέλος, βραβείο "ανερχόμενου ταλέντου" δόθηκε στο Δημήτρη Ζήση, αθλητή του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ.

(Φωτό: V.Stolis)

Δείτε απόσπασμα από την τιμητική διάκριση των αδελφών Γιαννακόπουλου

{youtube}kxCO19lLCLA{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey