Τίτλοι τέλους για Σεφτελή στην TV

20/05/2013 - 12:04 Τελευταία τροποποίηση στις 20/05/2013 - 12:41

Seftelis_Stratos_ERT_OlympicsMε ένα συγκινητικό επίλογο, ο συμπατριώτης μας Στράτος Σεφτελής ανακοίνωσε από το μικρόφωνο της ΕΡΤ, στη διάρκεια της μετάδοσης για τον τελικό του Κυπέλλου στο πόλο μεταξύ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού, την "αποχώρησή" του από την "ενεργό δράση" των τηλεοπτικών περιγραφών.

Μετρώντας πολλά... χιλιόμετρα στην ΕΡΤ, έχοντας περιγράψει για το ελληνικό φίλαθλο κοινό αμέτρητες ώρες αγώνων στον υγρό στίβο, τον οποίο λάτρευε και λατρεύει, αλλά και στο ποδόσφαιρο, αισθάνθηκε πως έφτασε η στιγμή για να παραδώσει τη σκυτάλη στους επόμενους.

Η γνώριμη σε όλους φωνή του θα σταματήσει να περνά στα σπίτια μας μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Εκείνος, όπως υποσχέθηκε, θα παραμείνει πιστός στα αγαπημένα του σπορ, ίσως από κάποιο άλλο πόστο.

Το Σάββατο έβγαλε απλά τα ακουστικά και άφησε κάτω το μικρόφωνο. Και τους ευχαρίστησε όλους για αυτή την υπέροχη διαδρομή. Ακόμα και εκείνους, που σαν άλλα σχολιαρόπαιδα μέσα στην τάξη, έδειχναν να αδιαφορούν για όσα σωστά και ενδιαφέροντα τους μάθαινε ο δάσκαλος, όμως την ίδια ώρα ξεκινούσαν μια άνευ προηγουμένου... χλαπαταγή σε κάποιο "σαρδάμ".

Να' σαι καλά φίλε Στράτο. Καλή συνέχεια...

(Ακολουθεί το μήνυμα που μοιράστηκε ο έμπειρος δημοσιογράφος με τον κόσμο, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης:

Seftelis_Stratos_ERT_CampNou"Όλα στην ζωή έχουν ένα τέλος... Αρκεί να έχεις συμβιβαστεί από μικρός με την ιδέα της προσωρινότητας των πάντων γύρω μας. Και κυρίως να ξέρεις να "ρίξεις τίτλους τέλους" πριν οι νόμοι της φύσης αρχίσουν να σε κάνουν να γκρεμίζεις όσα με τόσο κόπο έχτισες. Δεν ήμουν ταλαντούχος σχολιαστής τηλεόρασης. Πάντα όμως σεβόμουν τον τηλεθεατή και δούλευα σκληρά για να τον βοηθήσω να δει σωστά ενημερωμένος τα αθλητικά γεγονότα που περιέγραφα.

Σας ευχαριστώ όλους που με ανεχθήκατε στα σπίτια σας και στα αυτιά σας τόσα χρόνια. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για όσα λάθη έκανα... Καιρός να βγάλω τα ακουστικά με το μικρόφωνο και να δω λιγάκι τον Στράτο... Αυτόν που είχα εντελώς παραμελήσει απο τα 17 μου προς χάρη ενός χόμπυ που εξελίχθηκε σε επάγγελμα. Απο τον Στράτο Σεφτελή καλό σας βράδυ! (18/5/2013)."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey