Τέσσερα χρόνια SportLesvos.gr!

16/07/2014 - 20:27 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2014 - 20:39

sl_4years2Ήταν ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα του Ιουλίου, όταν το www.sportlesvos.gr ανέβηκε -σε τελική πια και όχι δοκιμαστική μορφή- στον αέρα του διαδικτύου, με το ιδιαίτερο παρουσιαστικό του και ένα πρωτοποριακό για τα δεδομένα της Λέσβου σχεδιασμό, αλλά και περιεχόμενο.

Η μοναδική καθαρά αθλητική πηγή ενημέρωσης για το νησί ήταν πια γεγονός. Μια ιδέα που υλοποιήθηκε με πολύ μεράκι, αρκετές εργατοώρες και διάφορα σχέδια στο χαρτί, τα οποία ανέλαβαν να κάνουν… site ο Χριστόφορος, ο Γιάννης και όλα τα παιδιά της "cj-web" που ασχολήθηκαν με το project μας και τις παραξενιές μας.

Πέρασαν αισίως τέσσερα χρόνια και στο διάστημα αυτό δημοσεύθηκαν στο www.sportlesvos.gr περισσότερα από 10.000 άρθρα! Κείμενα για τα οποία είμαστε περήφανοι, αφού αποτελούν προϊόν δικής μας δουλειάς και όχι της εύκολης για πολλούς λύσης –φαινόμενο της εποχής γαρ- του copy-paste. Ρεπορτάζ που έγιναν σε κάθε λογής γήπεδο, στο δρόμο, στο γραφείο, στο σπίτι, παντού…

Μέσα από αυτά, αλλά κυρίως από την καθημερινή επαφή μας με όλους τους πρωταγωνιστές ή τους «αφανείς ήρωες» του λεσβιακού αθλητισμού, το www.sportlesvos.gr γιγαντώθηκε και το πιο σημαντικό, καθιερώθηκε στη συνείδηση των φιλάθλων για την αξιοπιστία, την εγκυρότητα και την καθολική κάλυψη των αθλητικών γεγονότων εντός και εκτός νησιού, από το λαοφιλές ποδόσφαιρο ή τα «πιασάρικα» ομαδικά σπορ του μπάσκετ, του βόλει, του χάντμπολ, τις ατομικές διακρίσεις στο στίβο, την κωπηλασία, την κολύμβηση, μέχρι το τένις, την ιστιοπλοΐα, τις μαχητικές τέχνες και τα μηχανοκίνητα σπορ.

Μια τετραετία με περισσότερους από 600.000 μοναδικούς χρήστες και πάνω από 28.000.000 προβολές σελίδων. Με επισκεψιμότητα από κάθε γωνιά του πλανήτη, στην πρώτη δεκάδα των οποίων πλην της Ελλάδας, βρίσκονται οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, η Ιταλία, η Γερμανία, ο Καναδάς, η Ολλανδία, η Κύπρος και η Σαουδική Αραβία. Με καταγεγραμμένες περιόδους σύνδεσης από συνολικά 118 διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ινδία, η Νότια Αφρική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι Βρετανικές Παρθένες Νήσοι, η Γκάνα, η Βενεζουέλα, η Κολομβία, το Περού, το Νεπάλ, το Σουδάν, το Μαλάουι, οι Μαλδίβες και το Πουέρτο Ρίκο…

Tέσσερα χρόνια πέρασαν.Το μόνο για το οποίο μπορούμε να δεσμευτούμε είναι ότι θα φροντίσουμε να συνεχίσουμε να Βλέπουμε το μέλλον από την καλύτερη θέση, εκείνη της κορυφής. Όχι από ψώνιο. Αλλά από σεβασμό να διατηρηθεί αυτό το site εκεί που το οδηγήσατε όλοι εσείς, με το καθημερινό σας πέρασμα από τις σελίδες μας. Με μια υποσημείωση, αρκετά σημαντική. Δε μας χαρίστηκε τίποτα. Αντιθέτως, ιδρώσαμε και ιδρώνουμε τη φανέλα μας καθε μέρα και πορευόμαστε μαζί σας, τους πιστούς αναγνώστες μας. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα όμορφα και στα άσχημα. Στις ανηφοριές και στις κατηφοριές.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Σας ευχαριστούμε για την καθημερινή πλέον σχέση μας. Όχι από συνήθεια. Αλλά επειδή κάτι… βρήκατε στο www.sportlesvos.gr, που σας έκανε "κλικ", σας κέρδισε και του μοιράζετε πλέον απλόχερα τα δικά σας "κλικς".

Τέσσερα χρόνια. Πολλά, λίγα δεν έχει σημασία. Για εμας απλά αποτελούν μια καλή αρχή και μια στέρεα βάση. Στα πρώτα γενέθλια, βγάλαμε δόντια, στα δεύτερα κάναμε τα πρώτα μας βήματα, στα επόμενα βγάλαμε και την… πάνα και τώρα τρέχουμε προς τα ακόμα καλύτερα, που έρχονται!

Χρόνια μας πολλά και αθλητικά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey