Και νέα απάντηση Λυμπέρη!

03/04/2018 - 18:59 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2018 - 19:12

Τελειωμό δεν έχει η κόντρα μεταξύ των παραγόντων Ερμή Κιβερίου και Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Μετά το πρωινό «γαϊτανάκι» δηλώσεων μεταξύ του προέδρου της ομάδας της Αργολίδας, Γιάννη Λυμπέρη και του αντιπροέδρου της ομάδας της Λέσβου, Γιώργου Μακρογιάννη, ακολούθησε και νέα απάντηση του διοικητικού παράγοντα του συλλόγου του Κιβερίου.

Σε αυτή επισημαίνονται τα εξής: «Μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε, ήμουν και παραμένω πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου. Αυτή η ιστορία με τα σενάρια που μας εμπλέκουν ως οικογένεια στα κοινά του Παναργειακού κρατάει 8 χρόνια στην Αργολίδα. Δεν είναι κάτι καινούριο. Σχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν από πλευράς κ. Μακρογιάννη για το μεταξύ μας παιχνίδι, το δελτίο του Βεζιρτζόγλου έχει ημερομηνία έκδοσης στην ΕΠΟ 4 Ιανουαρίου. Επομένως θα έπαιζε και Κυριακή αν γινόταν το ματς.

Ισχύει πάντως ότι ο Διαγόρας συναίνεσε στη διεξαγωγή του Τετάρτη, για τους δικούς του όμως λόγους. Ας μην ξεχνούν ορισμένοι ότι οι διαιτητές του αγώνα έφτασαν στη Λέσβο δύο μέρες νωρίτερα και όχι αυθημερόν, όπως συνηθίζεται, λόγω κάποιων σχολικών διοργανώσεων. Μάλλον βόλευε λοιπόν τον κ. Τόμι η συγκεκριμένη εξέλιξη, ώστε να κάνει χωρίς βιασύνη τις δουλειές του...» 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey