Έκαναν το προφανές Λυμπέρης - Καμπόσος

06/06/2018 - 13:28 Τελευταία τροποποίηση στις 06/06/2018 - 14:19

Έκαναν το προφανές Λυμπέρης - ΚαμπόσοςΟ Αντώνης Λυμπέρης, ο ισχυρός άνδρας του Ερμή Κιβερίου, είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό στον Παναργειακό. Παρά τις περί του αντιθέτου... δεσμεύσεις πριν λίγους μήνες, προς τη λήξη του πρωταθλήματος, όταν μια μεγάλη συζήτηση ξεκίνησε για τα κίνητρα που απέκτησε ξαφνικά ο αδιάφορος και υποβιβασμένος Ερμής Κιβερίου, στη μάχη της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, παίρνοντας τελικά την ομάδα της Λέσβου μαζί στο τοπικό.

Η τελευταία Γενική Συνέλευση του Παναργειακού έβγαλε λοιπόν «λευκό καπνό» τη Δευτέρα. Με πρωτοστάτη όχι απλώς τον Αντώνη Λυμπέρη, αλλά και τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, ο πρώην πλέον πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου αναλαμβάνει για δεύτερη φορά τις τύχες των «Λύκων» του Άργους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής είχε στηλιτεύσει σε επίσημη ανακοίνωσή της το ρόλο που διαδραμάτισε ο Δημήτρης Καμπόσος, πριν και κατά τη διάρκεια του κρίσιμου αγώνα στο Κιβέρι. Και από τις δεσμεύσεις του Δημάρχου ότι θα στηρίξει την προσπάθεια Λυμπέρη στον Παναργειακό, προφανώς δικαιώνεται ηθικά ο Διαγόρας, που βίωσε το παρασκήνιο της τελευταίας αγωνιστικής στο... πετσί του.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά ως προς τη φημολογούμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η επόμενη συνάντηση των δύο ομάδων όποτε κι αν αυτή πραγματοποιηθεί. Εφόσον όμως ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής εξασφαλίσει την παραμονή του στη Γ' Εθνική, έστω και με... υπουργική παρέμβαση, τότε το ματς με τον Παναργειακό στη Λέσβο θα έχει αποκτήσει ξεχωριστή υπόσταση...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey