Τρεις σε Super και Football League

05/08/2013 - 14:59 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2013 - 15:28

Verris_Dimitris_epoptis_super_league1Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οι πίνακες των διαιτητών της Super League και της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισε να συμπεριλάβει και τρεις διαιτητές της Λέσβου σε αυτούς. Μάλιστα προέκυψαν και αλλαγές σε πρόσωπα, εν αναμονή πάντως των πινάκων για τη νέα Γ' Εθνική.

Mpaliaka_Andriana_referee2Kouloudis_Panagiotis_referee2Ο Δημήτρης Βερρής παρέμεινε ως βοηθός διαιτητής στη Super League, μετά το απόλυτα επιτυχημένο περσινό του ντεμπούτο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Παναγιώτης Κουλουδής προβιβάστηκε ως διαιτητής στη Football League, ενώ μια κατηγορία ανέβηκε και η Ανδριάνα Μπάλιακα ως βοηθός διαιτητή. Εκτός των δύο μεγάλων κατηγοριών της χώρας έμεινε ο Παναγιώτης Βουρανής, που πιθανότατα θα υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρωτάθλημα της νέας Γ' Εθνικής, μετά τη συγχώνευση με το Περιφερειακό, ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλοι διαιτητές από τη Λέσβο τη φετινή περίοδο, με επικρατέστερους τον Παναγιώτη Συβρή και τον Γιώργο Παντελαίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey