Μικρός αριθμός διαιτητών στους πίνακες

09/08/2013 - 18:41 Τελευταία τροποποίηση στις 09/08/2013 - 19:09

Pantelaion_referee_Olympos_Gera1Μετά την ανακοίνωση, από πλευράς ΕΠΟ και Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, των πινάκων για τη Super και Football League, η αγωνία των διαιτητών για την τρίτη κατά σειρά κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μεγαλώνει.

Δεδομένης της αναδιάρθρωσης και της συγχώνευσης ουσιαστικά Γ' και Δ' Εθνικής, θα περίμενε κανείς κάτι αντίστοιχο να γίνει και στους πίνακες διαιτησίας, όμως αυτοί θα παραμείνουν ως έχουν, διατηρώντας τέσσερις τις κατηγορίες. Πρακτικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη μειώνει δραματικά τις πιθανότητες της Λέσβου να εκπροσωπηθεί στους πίνακες της Football League 2, αφού όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του "SL" κανείς από τους διαιτητές του Συνδέσμου δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Κι αυτό γιατί απαιτείται να έχουν σφυρίξει συνολικά, τουλάχιστον σε επτά ματς του πρώην Περιφερειακού Πρωταθλήματος την τελευταία διετία.

Τη συγκεκριμένη συνθήκη, εκπληρώνει από τους Λέσβιους μόνο ο Παναγιώτης Λέκκας, ο οποίος συγκεντρώνει τον απαραίτητο αριθμό, ωστόσο θα πρέπει να περάσει τα αγωνιστικά τεστ, που θα γίνουν στην Αθήνα στις 22 Αυγούστου, για να παραμείνει στους πίνακες της Γ' Εθνικής, δείχνοντας πως έχει επιστρέψει σε καλή φυσική κατάσταση μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πέρυσι το καλοκαίρι.

Στον πίνακα των διαιτητών Δ' Εθνικής θα βρίσκονται -όπως όλα δείχνουν- οι Παντελαίων (φωτό) και Καρμίρης, ενώ αρκετές πιθανότητες να τοποθετηθούν ως βοηθοί στην αντίστοιχη κατηγορία έχουν οι Συβρής, Ψαρρός, Κάντας, Κολαμπάς και Κατσάνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey