Μαρία Κάσσου:«Ο πρωταθλητισμός χρειάζεται θυσίες» (vid)

12/09/2023 - 18:58 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2023 - 20:59

Η νεαρή δρομέας του Πανναξιακού Μαρία Κάσσου, έχει καταγράψει τα τελευταία χρόνια αρκετές κα σημαντικές επιτυχίες στις μεσαίες αποστάσεις, αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις στο μέλλον.

Η Μυτιληνιά αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας δύο φορές, μετράει συμμετοχές με καλές θέσεις σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σε Παγκόσμιο στο Κάλι της Κολομβίας την περασμένη χρονιά, ενώ πριν δύο μήνες έφτασε μέχρι την Κίνα για την Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα. Αξιοσημείωτο δε το γεγονός ότι έχει καταρρίψει αρκετά ρεκόρ.

kassou-maria1-2023.jpg (1170×780)

Η Μαρία Κάσσου είναι παράλληλα και φοιτήτρια Ιατρικής. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον  ο συνδυασμός των σπουδών της με την προετοιμασία της για τους αγώνες και όπως αναφέρει η ίδια, «για να βρίσκεσαι σε αυτό το επίπεδο χρειάζονται θυσίες. Για να κάνεις πρωταθλητισμό, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις».

Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει συλλέξει αρκετές εμπειρίες. Τα σχέδια της πολλά. Το μόνο σίγουρο ότι πάντα κάτι έχουμε να περιμένουμε από εκείνη.

kassou-marmalekas-2023-sinenteuksi.jpg (1170×658)

Η 20χρονη αθλήτρια, σε συνέντευξη της στο Sportlesvos, αποκαλύπτει πως βιώνει τους αγώνες και το πόσο σημαντικό είναι η καλή επικοινωνία ανάμεσα σε έναν αθλητή και τον προπονητή του. Στη σκέψη της πάντα βρίσκεται η Μυτιλήνη που προτιμάει να περνάει τις διακοπές της και ο «Ταρλάς» που έκανε τα πρώτα της βήματα, όπως και άλλοι αθλητές και αθλήτριες, με κατακτήσεις μεταλλίων ακόμη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey