Γ.Μανούσος:«Να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να γυρίσει ο Αιολικός στη Μυτιλήνη»

15/09/2023 - 18:05 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2023 - 17:45

Η επιστροφή του Γιώργου Μανούσου στον Αιολικό έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας οι οποίοι αδημονούν να δουν τον Μυτιληνιό επιθετικό να αγωνίζεται ξανά με την "κυανόλευκη" φανέλα. 

Ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε στην κάμερα του Sportlesvos χαρούμενος για την επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το βήμα για τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Επίσης, ανέφερε ότι η ομάδα του Αιολικού έχει την δυνατότητα να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ένας από τους βασικούς στόχους, είναι να συσπειρωθεί ξανά ο κόσμος και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια με την παρουσία του στον "Ταρλά", γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε, «Αιολικός χωρίς κόσμο δεν γίνεται». Ταυτόχρονα ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αναγνωρίζει το γεγονός ότι η έλευση του στην ομάδα έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον μερίδας φιλάθλων που απείχαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Μανούσος τόνισε ακόμη ότι ο Αιολικός πρέπει να γυρίσει στη Μυτιλήνη και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συνεργαστούν η διοίκηση με τους τοπικούς φορείς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αιολικού Τζιμ Αντωνάκα, ο οποίος σημείωσε ότι κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey