Σ. Γιακουμής: «Η Λέσβος είναι ευλογημένος τόπος με πολλές δυνατότητες»

30/11/2023 - 10:53 Τελευταία τροποποίηση στις 30/11/2023 - 11:02

Στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα» στο ρ/σ στο «Ν» 99fm φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ «Άθληση» και νεοεκλεγείς στον Δήμο Μυτιλήνης με τον συνδυασμό του νέου Δημάρχου Παναγιώτη Χριστόφα, Σωκράτης Γιακουμής.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα στην τέταρτη διαδοχική συμμετοχή της στην Α2 ανδρών. Ο κ. Γιακουμής σημείωσε ότι υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα αυτή τη χρονιά και για οικονομικούς λόγους κυρίως επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε μεταγραφές. Ταυτόχρονα αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία στους αθλητές που προέρχονται από την ακαδημία να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και παρά το γεγονός ότι η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας έως τώρα είναι χαμηλή, κρατάει ο ίδιος ως θετικό στοιχείο, ότι στους περισσότερους αγώνες η ομάδα παραμένει ανταγωνιστική.

Η συζήτηση οδηγήθηκε στα πρωταθλήματα της Λέσβου και στο επίπεδο του αθλήματος γενικότερα στο νησί. Μάλιστα όπως ανέφερε γίνονται προσπάθειες από την τοπική επιτροπή να δημιουργηθούν νέα πρωταθλήματα τη νέα χρονιά.

Εν συνεχεία έγινε λόγος για τη συμμετοχή του στην Εθνική παμπαίδων ως συνεργάτης στο τεχνικό τιμ το περασμένο καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο, κάτι που αποτέλεσε ύψιστη τιμή για το πρόσωπο του. Ακόμη, αποκάλυψε ότι την επόμενη Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα βρεθούν στη Λέσβο οι ομοσπονδιακοί προπονητές βόλεϊ των κατηγοριών παμπαίδων και παγκορασίδων, οι οποίοι θα προπονήσουν και θα «τσεκάρουν» τους ντόπιους αθλητές και αθλήτριες.

Επιπλέον, ο Σωκράτης Γιακουμής ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που τον επέλεξαν για την εκλογή του στον Δήμο Μυτιλήνης. Είναι η πρώτη φορά που ασχολήθηκα με τα κοινά υπογραμμίζει και αποτελεί ένα στοίχημα για μένα να γίνουν σημαντικά έργα σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Κλείνοντας, ανέφερε κάποιες σκέψεις-προτάσεις προς τη νέα δημοτική αρχή για δράσεις προς όφελος της κοινωνίας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey