Κ. Ρούσσας: «Ο Όλυμπος έχει μάθει στα δύσκολα και θα σύντομα θα ανακάμψει»

01/12/2023 - 20:23 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2023 - 20:39

Ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου και Γενικός Αρχηγός του Ολύμπου Κώστας Ρούσσας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα» στο Νησί 99fm την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου. Σε μια ποδοσφαιρική συζήτηση ανέλυσε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ μίλησε και για τα αθλητικά έργα που έχει θέσει σε προτεραιότητα από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

Ο Κώστας Ρούσσας ανέφερε αρχικά ότι υπάρχει προβληματισμός στον σύλλογο για το γεγονός ότι δεν κατάφερε στον πρώτο γύρο να γευτεί τη χαρά της νίκης σε κάποιον αγώνα με χαρακτήρα ντέρμπι αν και αγωνίστηκε με όλους τους αντιπάλους εντός έδρας. Έγιναν συζητήσεις πρόσθεσε, μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου και των παικτών αρκετοί εκ των οποίων είναι από το πάνω ράφι και αποφασίστηκε το τεχνικό τιμ να αναλάβει έναν πιο «αυστηρό» ρόλο. Τόνισε δε, ότι ο Όλυμπος έχει μάθει στα δύσκολα, εκφράζοντας την σιγουριά του ότι στη συνέχεια η ομάδα μπορεί να ανακάμψει αγωνιστικά και ψυχολογικά, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο αν και δεν είναι αυτοσκοπός η κατάκτηση του τίτλου. Ο κ. Ρούσσας σημείωσε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή και τον γυμναστή Νίκο Πετρουζέλλη και Τόλη Κομνηνό και παρά τις ήττες ο Όλυμπος σε όλα τα παιχνίδια δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως στάθηκε άτυχος.

Στη συνέχεια έγινε λόγος για τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τις πρώτες θέσεις Διαγόρα, Αιγέα, Αετό κα Φίλια και γενικότερα για το φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου, καταθέτοντας μάλιστα και κάποιες προτάσεις, έτσι ώστε να συνεχίσουν τα πρωταθλήματα να είναι ανταγωνιστικά και να μην οδηγηθούμε σε περαιτέρω μείωση των ομάδων τις επόμενες χρονιές.

Σχετικά με την εκλογή του ως νέος πρόεδρος στην κοινότητα Αγιάσου, ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που τον επέλεξαν και αποκάλυψε ότι έχουν γίνει συζητήσεις με τη νέα δημοτική αρχή για κάποια αθλητικά έργα, τα οποία βρίσκονται σε προτεραιότητα. Για το «Χριστοφίδειο» γήπεδο Αγιάσου το οποίο μετά την ολοκλήρωση των έργων έχει αλλάξει ριζικά, επιπλέον βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη για την τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού Led. Στο πλάνο υπάρχει ακόμη, η δημιουργία ενός γηπέδου 8x8 σε παρακείμενο χώρο του υπάρχοντος γηπέδου. Κλείνοντας, ο κ. Ρούσσας μίλησε και για τις ακαδημίες του συλλόγου αλλά και τα τμήματα που λειτουργούν σε όλα τα αθλήματα, υπογραμμίζοντας ότι τα σωματεία χωρίς ακαδημίες δεν έχουν μέλλον.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey