Χρυσό στο Παγκόσμιο ο Μαγδανής!

29/08/2014 - 18:23

Magdanis_Konsolasx2_Giannaros_tetraplo_skif2013Μια τεράστια επιτυχία σημείωσε πριν από ελάχιστα λεπτά το ελληνικό πλήρωμα στo τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Ολλανδία.

Ο Λημνιός Παναγιώτης Μαγδανής, μαζί με τους Σπύρο Γιάνναρο, Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα κατέκτησαν την 1η θέση του μεγάλου τελικού, κάνοντας επίδειξη δύναμης έναντι των αντιπάλων τους Γερμανών, Ιταλών, Ολλανδών, Κινέζων και Δανών, που βρέθηκαν σχεδόν δύο μήκη βάρκας πίσω από τους Έλληνες. Οι πρωταθλητές μας ήταν εντυπωσιακοί από την πρώτη κουπιά, παίρνοντας σταδιακά μια διαφορά ασφαλείας από τα άλλα πληρώματα, η οποία όχι μόνο συντηρήθηκε ανά 500άρι, αλλά μεγάλωσε κιόλας στα τελευταία μέτρα. Υπερασπίστηκαν έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τίτλο που είχαν κατακτήσει πέρυσι στην Κορέα.

Αναμφίβολα, μια σπουδαία επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία, που αποδεικνύει πως αποτελεόι δικαίως μια πολύ σημαντική δύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο. Περήφανη όλη η Λήμνος ξανά από την καταπληκτική επίδοση του Παναγιώτη Μαγδανή, αλλά και γεινότερα όλο το βορειοανατολικό Αιγαίο, που παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει σε επίπεδο αθλητικών υποδομών, παράγει σε σταθερή βάση πρωταθλητές που μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα ανά την υφήλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής του ΝΟ Λήμνου Παναγιώτης Μαγδανής, με αυτό το χρυσό μετάλλιο, πήρε τη... ρεβάνς για την ατυχία που συνάντησεμαζί με τον Νίκο Αφεντούλη στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρώνβ, όταν κατά την πρωινή ζύγιση ακυρώθηκαν λόγω υπέρβαρου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey