«Φουλάρει» για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την προολυμπιακή ρεγκάτα η Μηλένα Κοντού

27/03/2024 - 17:20 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2024 - 17:46

Ανάμεσα σε 14 επίλεκτους αθλητές κι αθλήτριες που θα παραμείνουν στο Σχοινιά μέχρι τις 22 Απριλίου για το κοινόβιο, βρίσκεται ξανά η αθλήτρια του ΝΟΜ, Μηλένα Κοντού.

Συγκεντρώνονται από αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά οι αθλητές κι αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας από 25 έως 28 Απριλίου, το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει και Ρεγκάτα Ολυμπιακής πρόκρισης για τα τελευταία πληρώματα που θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Μετά τα δύο χρυσά μετάλλια στη διεθνή ρεγκάτα της Ιταλίας, η Μυτιληνιά κωπηλάτρια μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το προολυμπιακό τουρνουά που αποτελεί την τελευταία της ευκαιρία για να τσεκάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Οι αγώνες διεξάγονται παραδοσιακά στη Λουκέρνη και φέτος θα γίνουν το διάστημα 19-21 Μαΐου.

Αναλυτικά οι αθλητές κι αθλήτριες:   

Ντούσκος Στέφανος (ΠΝΟΙ), Αναστασιάδου Ευαγγελία (ΝΟΚ), Μπούρμπου Χριστίνα (ΝΟΘ), Φίτσιου Ζωή (ΝΟΜΑΥΡ), Κοντού Μιλένα (ΝΟΜ), Γκαϊδατζής Πέτρος (ΝΑΟΚΘ), Παπακωνσταντίνου Αντώνης (ΕΝΟΑ), Καλανδαρίδης Γιάννης (ΕΝΟΑ), Παλαιοπάνος Θανάσης (ΝΟΙ), Χωλόπουλος Νίκος (ΝΟΜΑΥΡ), Ασβεστά Ιωάννα (ΝΟΘ), Φράγκου Ευαγγελία (ΝΟΓ), Λιόλιου Γ. (ΝΟΚοζ), Μπουκουβάλας Ζ (ΝΟΙ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey