Προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης η Μηλένα Κοντού

20/06/2023 - 10:57 Τελευταία τροποποίηση στις 22/06/2023 - 15:16

Προπονητικό κοινόβιο με τη συμμετοχή της Μηλένας Κοντού ανάμεσα σε 21 αθλητές κι αθλήτριες των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και κάτω των 23, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σχοινιά από την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Ο λόγος για 9 της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και 12 αυτής Κ23 που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης (7-9/7) και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας (19-23/7).     

Αναλυτικά όσοι βρίσκονται στο κοινόβιο:

Κατηγορία Α-Γ: Ευαγγελία Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Πέτρος Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ), Γιάννης Καλανδαρίδης (ΕΝΟΑ), Μιλένα Κοντού (ΝΟΜΥΤ), Χριστίνα Μπούρμπου (ΝΟΘ), Στέφανος Ντούσκος (ΠΝΟΙ), Θανάσης Παλαιοπάνος (ΝΟΙ), Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Ζωή Φίτσιου (ΝΟΜΑΥ).

Κ23: Σοφία Δαλίδου , Δημήτρης Ζωγράφος (ΟΕΑΝΑΒ), Γαβριέλα Λιόλιου (Ολυμπιακός), Ζήσης Μπουκουβάλας, Δημήτρης Στασινός (Όμιλος Ερετών), Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Παύλος Φαΐτας (ΝΟΙ), Δημήτρης Παπάζογλου (ΝΑΟΣ), Λεωνίδας Τζουμέζης (ΕΝΟΑ), Στράτος Τριανταφύλλου (ΑΙΟΛΟΣ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ), Νίκος Χωλόπουλος (ΝΟΜΑΥ)  

Με πέντε πληρώματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης-Πρώτη εμφάνιση για τη νέα δίκωπο των γυναικών

Πέντε πληρώματα προέκυψαν μετά τις χρονομετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Λουκέρνη της Ελβετίας 7-9 Ιουλίου.

Τα τρια είναι ίδια με εκείνα που αγωνίστηκα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών του Μπλεντ και συγκεκριμένα το σκιφ ανδρών με τον Στέφανο Ντούσκο, το διπλό σκιφ ανδρών με τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου-Πέτρο Γκαϊδατζή καθώς και το αντίστοιχο των γυναικών με τις Ζωή Φίτσιου-Μιλένα Κοντού, επανέρχεται το διπλό σκιφ το βαρύ με τους Θανάση Παλαιοπάνο-Γιάννη Καλανδαρίδη που δεν αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό λόγω ασθενειών.

Το νέο πλήρωμα είναι η δίκωπος των γυναικών που θα το στελεχώσουν η Ευαγγελία Αναστασιάδου και η Χριστίνα Μπούρμπου που επέστρεψε από τις φοιτητικές της υποχρεώσεις στις ΗΠΑ και έχει μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο αγώνισμα φτάνοντας και μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο μαζί με την Μαρία Κυρίδου όπου κατέλαβαν την 5η θέση στο μεγάλο τελικό.  

  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey