Ο αριστούχος Κουρασαντζής άφησε την κωπηλασία για να… πετάξει!

29/06/2023 - 18:59 Τελευταία τροποποίηση στις 29/06/2023 - 19:30

Ο νεαρός αθλητής κωπηλασίας Στράτος Κουρασαντζής είναι ένας από τους αριστούχους των Πανελληνίων εξετάσεων συγκεντρώνοντας 17.400 μόρια.

Ο μαθητής του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης που αγωνιζόταν στον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από το νησί της Άνδρου όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές διακοπές με υψηλότερο βαθμό στα μαθηματικά 19,4.

Ο Κουρασαντζής που είχε αποσπάσει την τρίτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ συμμετείχε και στις δοκιμασίες αξιολόγησης για την στελέχωση Εθνικών Ομάδων Κωπηλασίας, άφησε το αγαπημένο του άθλημα, την κωπηλασία για να αφιερωθεί στο διάβασμα και τονίζει ότι του έλειψε πάρα πολύ και θέλει να συνεχίσει. Το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του προσδίδει επιπλέον μόρια για το όριο της σχολής Ικάρων που έχει θέσει ως πρώτο στόχο ή τη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών ως δεύτερη επιλογή.

«Ήταν αρκετά δύσκολη χρονιά, είχε αρκετή κούραση» μας λέει ο Στράτος που διάβαζε όλη μέρα και ξεκουράζονταν ελάχιστα τις Κυριακές. «Άξιζε ο κόπος» παραδέχεται και ταυτόχρονα ομολογεί ότι στο Γυμνάσιο δεν το πάλεψε πολύ, «αλλά σοβαρεύτηκα στο Λύκειο». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey