Στη Λουκέρνη για το 3o Παγκόσμιο Κύπελλο κωπηλασίας η Μηλένα Κοντού

04/07/2023 - 19:05

Η Εθνική ομάδα κωπηλασίας ανδρών-γυναικών από το πρωί της Τρίτης 4/7 βρίσκεται στη Λουκέρνη της Ελβετίας προκειμένου να πάρει μέρος στο 3ο και τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς.

Πέντε πληρώματα απαρτίζουν την ελληνική αποστολή και είναι αυτά που τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Βελιγράδι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2024.

Στην Ελληνική ομάδα βρίσκεται και η Μυτιληνιά αθλήτρια του ΝΟΜ Μηλένα Κοντού η οποία θα παλέψει για ακόμη μια μεγάλη διάκριση. Η ομάδα αποτελείται επίσης από τον Στέφανο Ντούσκο, την Χριστίνα Μπούρμπου, την Ευαγγελία Αναστασιάδου, τον Γιάννη Καλανδαρίδη, τον Θανάση Παλαιοπάνο, την Ζωή Φίτσιου, τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου και τον Πέτρο Γκαϊδατζή.

Το 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι και το πιο δυνατό από όλα, αφού θα συγκεντρώσει ρεκόρ συμμετοχών που φτάνουν τους 700 αθλητές κι αθλήτριες από όλο τον πλανήτη. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 7 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Ιουλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey