Κέρδισε εμπειρίες ο ΝΟΜ

23/07/2012 - 11:23

Αρκετά καλή παρουσία είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, που έλαβαν μέρος στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (21-22/7) στη λίμνη των Ιωαννίνων.

Στο (2Χ) διπλο σκιφ παιδων, ο Νίκος Μαζιώτης κι ο Παναγιώτης Νικολαΐδης κατέκτησαν την 6η θέση στο μικρό τελικό, μένοντας 12οι στη συνολική κατάταξη

Στις κορασίδες, στο (4Χ) τετραπλό σκιφ οι Δήμητρα Ζαραδούκα, Ραφαέλλα Σταυράκη, Νικολέττα Βύρη και Αρετή Δημητράκα τερμάτισαν στην 6η θέση του μεγάλου τελικού. Στο (1Χ) σκιφ της ίδιας κατηγορίας, η Βικτώρια Σιταρά ήταν 3η στο μικρό τελικό και συνολικά κατετάγη στην 9η θέση.

Τέλος, στη (2-) δίκωπο άνευ των παιδων οι Συμεών Σιταράς και Θοδωρής Σιμιτσής δεν κατάφεραν να τερματίσουν λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπισαν στη βάρκα τους, ενώ βρίσκονταν σε πολύ καλή θέση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες, καθώς και στις προπονήτριές τους Άννα Ζαχαρίου και Δέσποινα Μαρίνου, αφού ο στόχος των καλών πλασαρισμάτων επετεύχθη και υπήρχαν μάλιστα συμμετοχές και στους μεγάλους τελικούς των αγωνισμάτων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey