Στο Κοινόβιο Ιωαννίνων Μαζιώτης και Σιταράς

27/07/2012 - 11:21

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία διοργανώνει προπονητικό κοινόβιο, στα πλαίσι του προγράμματος ανάπτυξης και σε αυτό κλήθηκαν δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης.

Ο Νίκος Μαζιώτης (φωτό) και ο Συμεών Σιταράς θα μεταβούν στο Κωπηλατοδρόμιο των Ιωαννίνων, από 1 εως 6 Αυγούστου, μαζί με ακόμα 31 αθλητές και 14 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Η επιλογή τους έγινε σύμφωνα με τις επιδόσεις που σημείωσαν οι αθλητές στα διάφορα tests της Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και στα πρωταθλήματα όπου έλαβαν μέρος.

Μάλιστα, η εκπροσώπηση του ΝΟΜ στο κοινόβιο θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, αν η Βικτώρια Σιταρά είχε τερματίσει στην 8η αντί για την 9η θέση στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανάπτυξης.

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου η δουλειά που γίνεται παραμένει σε αρκετά υψηλό επίπεδο κι αυτό αναμφίβολα πιστώνεται στις δύο προπονήτριες, Άννα Ζαχαρίου και Δέσποινα Μαρίνου.

Να σημειωθεί, ότι την τεχνική εποπτεία του κοινοβίου θα εχει η υπεύθυνη προπονήτρια ανάπτυξη Δήμητρα Γιαννιού, πλαισιωμένη απο ένα τιμ καταξιωμένων προπονητών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey