Στο Λονδίνο ο Μαγδανής

27/07/2012 - 19:31 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2012 - 20:10

Η Λήμνος θα εκπροσωπηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον Παναγιώτη Μαγδανή στην κωπηλασία, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, όπου σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του σημαντικότερου αθλητικού ραντεβού κάθε τετραετίας.

Ο Μαγδανής θα αγωνιστεί στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, με τον συναθλητή του Λευτέρη Κόνσολα από τη Σαλαμίνα. Οι δύο τους, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, εξέπληξαν ευχάριστα στο περσινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών. Ο Μαγδανής, 22 ετών κι ο Κόνσολας, 24 ετών, κατέκτησαν τότε το ασημένιο μετάλλιο, κερδίζοντας ωστόσο την πρόκριση στην Ολυμπιάδα. Πλέον με τον ενθουσιασμό τους οδηγό, ετοιμάζονται για νέες εκπλήξεις.

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων, εξέδωσε με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων, ειδική έκδοση για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο άθλημα.

Ο Λημνιός Παναγιώτης Μαγδανής δήλωσε: "Κάθε αγωνιστική στιγμή είναι σημαντική, ωστόσο αν ξεχώριζα κάποια, αυτή θα ήταν η πρόκρισή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος και θα έλεγα πως είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, γιατί πραγματοποίησα ένα από τα σημαντικότερα όνειρά της ζωής μου. Ελπίζω να έχω κι άλλες ευκαιρίες να συμμετάσχω και σε επόμενες Ολυμπιάδες".

Οι δύο Έλληνες αθλητές θα μπουν στη μάχη της πρόκρισης την Κυριακή (29/7), συμμετέχοντας στα προκριματικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών (11:10). Σε περίπτωση που το πλήρωμα δεν προκριθεί στον ημιτελικό, θα λάβει μέρος στον επαναλητπικό της Τρίτης (31/7, 10:30).

H ημιτελική φάση θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη την Τετάρτη (1/8) και την Πέμπτη (2/8), ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (4/8) στις 9:40 το πρωί.

Για κάθε αθλητή της κωπηλασίας που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έχει δημιουργηθεί προσωπική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Για να μεταφερθείτε σε αυτή του Παναγιώτη Μαγδανή κάντε κλικ ΕΔΩ.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε LIKE στη σελίδα του στο Facebook, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Το αφιέρωμα στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, στην ειδική έκδοση της ΕΚΟΦΝΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey