Ώρα Ολυμπιάδας για Μαγδανή!

29/07/2012 - 11:50 Τελευταία τροποποίηση στις 29/07/2012 - 12:12

Ο Λημνιός Παναγιώτης Μαγδανής κάνει σε λίγη ώρα ντεμπούτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, συμμετέχοντας μαζί με τον Λευτέρη Κόνσολα στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών στην κωπηλασία.

Το ελληνικό πλήρωμα θα λάβει μέρος στην 3η προκριματική σειρά, που θα ξεκινήσει στις 13:30, αντιμετωπίζοντας τις βάρκες της Δανίας, της Ουγγαρίας, της Κούβας και της Νορβηγίας, με στόχο την απευθείας πρόκριση στους ημιτελικούς της Πέμπτης (2/8).

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα, όμως ακόμα κι αν καταταγούν στην 4η θέση θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ακόμα εισιτήριο σε επαναληπτική κούρσα (31/7), κάτι πάντως που θα του επιβαρύνει με μια επιπρόσθετη κούρσα.

Οι δύο Έλληνες παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2010 και ασημένιοι το 2011 έχουν τη δυναμική να προχωρήσουν στα ημιτελικά και η κούρσα τους αναμένεται συναρπαστική.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Λήμνου, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής τόνισε: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Λημνιό αθλητή, Παναγιώτη Μαγδανή, που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η Λήμνος είναι περήφανη για τον Παναγιώτη. Για εμάς είναι ήδη Ολυμπιονίκης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey