Θερμή υποδοχή στη Λήμνο για Μαγδανή [pics]

29/08/2012 - 12:57 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2012 - 13:41

Λαμπρή υποδοχή επεφύλαξαν στο Λημνιό κωπηλάτη Παναγιώτη Μαγδανή, τη Δευτέρα το βράδυ στο αεροδρόμιο της Λήμνου, οι συγγενείς, οι φίλοι και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου του νησιού.

Ο 8ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου είχε ένα νικηφόρο αγωνιστικό πρόγραμμα, αφού μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο μικρό τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, πήγε στη Βουλγαρία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με τους συναθλητές του στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Έτσι έφτασε στη Λήμνο κουρασμένος, αλλά χαρούμενος για την υποδοχή που του επιφύλαξαν και τη θέρμη με την οποία τον αγκάλιασαν οι κάτοικοι του νησιού.

Οι γονείς, τα αδέλφια και οι στενοί συγγενείς του, ο πρώην Δήμαρχος Μύρινας, Νάσος Σκαμάγκης, ο Πρόεδρος του ΝΟΛ και πρώτος προπονητής του Παναγιώτη, Γιάννης Λιτσάκης, συναθλητές του από το Ναυτικό Όμιλο Λήμνου αλλά και κάτοικοι του νησιού, υποδέχθηκαν και δαφνοστεφάνωσαν τον σπουδαίο Λημνιό αθλητή, καθώς είναι και ο πρώτος από το νησί, που έχει κερδίσει τόσο σημαντικές διακρίσεις.

Η συνέχεια γράφτηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο Δήμο Λήμνου, όπου σε μια σεμνή τελετή που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο, ο Παναγιώτης τιμήθηκε για την αγωνιστική παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, για το τελευταίο ασημένιο του μετάλλιο αλλά και τις συνεχείς διακρίσεις του.

Ο Δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής, του απένειμε τιμητική πλακέτα, δηλώνοντας ότι «είναι ένας σπουδαίος αθλητής, που με τις διακρίσεις του, τιμά τον ελληνικό αθλητισμό και όλο το νησί. Ήταν για μας μεγάλη μας τιμή, η συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου και η διάκριση του».

Μετά το τέλος της τελετής, ακολούθησε μικρή δεξίωση στο Δημαρχείο της Λήμνου.

Ρεπορτάζ: emprosnet.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey