Χάλκινοι Μαζιώτης και Σιταράς!

26/04/2014 - 12:55 Τελευταία τροποποίηση στις 26/04/2014 - 13:06

Maziotis_Sitaras_Aigaiopelagitikoi2013_1Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, στο Μαραθώνα, προσθέτοντας στην πλούσια συλλογή ένα χάλκινο μετάλλιο κατά την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης, στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο.

Νίκος Μαζιώτης και Συμεών Σιταράς κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο της δίκωπου άνευ, παρά το γεγονός πως είχαν να συναγωνιστούν αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας, αφού συμμετείχαν σε κατηγορία υψηλότερη από αυτή που ανήκουν, γεγονός που ανεβάζει κατακόρυφα την αξία της επιτυχίας τους, αποδεικνύοντας πως η δουλειά που γίνεται στον Όμιλο αποδίδει καρπούς ακόμα και κάτω από τις δυσκολότερες συνθήκες.

Μια ανάσα από το βάθρο βρέθηκε και το τεραπλό σκιφ κορασίδων, με τις Δήμητρα Ζαραδούκα, Βικτωρία Σιτάρα, Θεανώ Μάτα και Νικολέτα Βύρη να τερματίζουν στην 4η θέση. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Αρετή Δημητράκα στο σκιφ καταλαμβανοντας την 6η θέση. Τέλος, στο διπλό σκιφ, οι Άγγελος Δεμέρτζης και Αντώνης Ανδρόνικος κατετάγησαν στην 11η θέση της συνολικής κατάταξης.

Πλέον, ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης στρέφει το ενδιαφέρον του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των κατηγοριών παίδων και κορασίδων, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο, με τις εμφανίσεις των αθλητών να έχουν γεμίσει με προσδοκίες το προπονητικό τιμ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey