Δύο μετάλλια ο ΝΟΜ στα Γιάννενα!

27/07/2014 - 19:45 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2014 - 19:50

Demertzis_Andronikos_NOM_therma1Με δύο μετάλλια επιστρέφουν στην βάση τους τα πληρώματα του ΝΟΜ, που εκπροσώπησαν για μία ακόμη φορά επάξια τη Λέσβο, στο 80ο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων!

Για δευτερόλεπτα, ο ΝΟΜ στερήθηκε το χρυσό μετάλλιο, αρκούμενος τελικά στο αργυρό που αποτελεί ωστόσο μεγάλη επιτυχία και επιβράβευση των κόπων όλων των ιθυνόντων της ομάδας και ιδιαίτερα των αθλητριών, στην κατηγορία του Τετραπλού σκιφ Κορασίδων. Η βάρκα των Αρετής Δημητράκα, Θεανούς Μάτα, Βικτώριας Σιταρά και Δήμητρας Ζαραδούκα, από χθες με εκπληκτική εμφάνιση στον προκριματικό, έδειξαν πως είχαν όλα τα φόντα για να τερματίσουν στην κορυφή. Τελικώς στο… νήμα, η πρωτιά χάθηκε, αλλά το αργυρό μετάλλιο είναι αναμφίβολα μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του ΝΟΜ που έχουν σαφέστατα όλο το μέλλον μπροστά τους.

Το δεύτερο μετάλλιο για τον ΝΟΜ, ήρθε στη Δίκωπο (άνευ) Παίδων, όπου οι Συμεών Σιταράς και Νίκος Μαζιώτης κατέκτησαν την τρίτη θέση έπειτα από συγκλονιστική εμφάνιση, που τους χάρισε το χάλκινο μετάλλιο!

Χωρίς μετάλλιο, αλλά με πολύτιμες εμπειρίες και σαφώς υποσχέσεις για το μέλλον, επιστρέφει και το πλήρωμα της Τετρακώπου μετά πηδαλιούχου που απαρτιζόταν από τους Ραφαήλ Δημάκη, Χαχάλιο, Άγγελο Δεμερτζή, Αντώνη Ανδρόνικο και Ιωάννη Ξυνέλλη,που τερμάτισε έκτο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αντώνη Ζαφειρέλη που κατετάγη 13ος στο Σκιφ Παίδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey