Άνευ αγώνα ο Αιολικός και μετά εκτός έδρας !

05/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 10:08


Λίγο μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και η αντίστοιχη του Κυπέλλου της ίδιας κατηγορίας, που από πέρυσι αποτελεί ξεχωριστό θεσμό της διοργανώτριας αρχής.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αρχικά οι ομάδες κοντράρονται σε νοκ άουτ ματς, βάσει των ομίλων στους οποίους έχουν τοποθετηθεί στο πρωτάθλημα. Έτσι ο Αιολικός μπήκε στην κληρωτίδα μαζί με όλες τις υπόλοιπες ομάδες του 3ου ομίλου. Όπως συνέβη και στην πρεμιέρα, όταν ο σύλλογος της Μυτιλήνης κληρώθηκε να έχει ρεπό, κάτι αντίστοιχο έγινε και στο Κύπελλο με τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Λέσβου να προκρίνεται άνευ αγώνα από την Α' Φάση.

Η συνέχεια της διοργάνωσης του Κυπέλλου βρίσκει τον Αιολικό μακριά από τη Μυτιλήνη. Αρχικά στη Β' Φάση, η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του ζευγαριού Δόξα Νέας Μανωλάδας - Βύζας Μεγάρων, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου, μεταξύ των αγώνων πρωταθλήματος με Παναρκαδικό (εκτός) και ΑΟ Κύμης (εντός). Εάν η ομάδα της Μυτιλήνης προκριθεί, τότε διασταυρώνεται με τους νικητές των ζευγαριών Ερμής Κιβερίου-Ζακυνθιακός και ΑΟ Κύμης-Καλαμάτα, σε ματς που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου.

Δύο πιθανές έξτρα μετακινήσεις δηλαδή για την ομάδα της Μυτιλήνης, που έχει ήδη επιβαρυμένο αγωνιστικό προϋπολογισμό εξόδων, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής:

3ος όμιλος

Α' Φάση (28/9)

1. ΠΑΟ Λουτρακίου-Μανδραϊκός
2. Αχαϊκή-Πανελευσιανιακός
3. Ερμής Κιβερίου-Ζακυνθιακός
4. Δόξα Νέας Μανωλάδας-Βύζας Μεγάρων
5. Παναρκαδικός-Παναργειακός
6. ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Μαγούλας
7. ΑΟ Κύμης-Καλαμάτα
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (άνευ αγώνα)

Β' Φάση (26/10)
8. Νικητής 4 - ΑΙΟΛΙΚΟΣ
9. Νικητής 1 - Νικητής 6
10. Νικητής 5 - Νικητής 2
11. Νικητής 3 - Νικητής 7

Γ' Φάση (10/12)
12. Νικητής 10 - Νικητής 9
13. Νικητής 11 - Νικητής 8

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey