Μυτιλήνη, Δικελί, Ξάνθη και... Πράβετς!

12/08/2011 - 16:04 Τελευταία τροποποίηση στις 12/08/2011 - 16:18

Μέσω Τουρκίας αναχώρησε η ΑΕΛΚ για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου στο προπονητικό κέντρο της περιοχής θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή της ΑΕΛΚ συγκεντρώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Τελωνείο της Μυτιλήνης και με το πλοίο της γραμμής αναχώρησε για το Δικελί της Τουρκίας. Από εκεί, συνέχισε οδικώς το ταξίδι τους για την Ξάνθη, όπου διέμεινε το βράδυ και σήμερα το πρωί πέρασε τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, με τελικό προορισμό το Πράβετς.

Το προπονητικό κέντρο, όπου θα χτιστεί η νέα ΑΕΛΚ βρίσκεται βορειοανατολικά της Σόφιας.

Στα μεταγραφικά, από το μικροσκόπιο των Λουτσιάνο και Βερούτη θα περάσει ο 20χρονος Άγγλος (με ελληνικές ρίζες) τερματοφύλακας Ντάνιελ Γουέστον, όπως και ο 17χρονος Ελληνογερμανός Ανδρέας Ντάμπος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με την αποστολή της ΑΕΛΚ δεν ταξίδεψαν στη Βουλγαρία ο Τεχνικός Διευθυντής Προκόπης Καρτάλης και ο Γενικός Αρχηγός Μιχάλης Καραβασίλης, που έμειναν στη Μυτιλήνη για επαγγελματικούς λόγους.

Μετά τη 10ήμερη παραμονή της ομάδας του Λεκανοπεδίου στο Πράβετς, θα ακολουθήσει σειρά φιλικών αναμετρήσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα, το πρώτο φιλικό ανακοινώθηκιε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της... ΠΑΕ Βέροιας, αφού όπως έγινε γνωστό η ΑΕΛΚ θα αντιμετωπίσει στις 25 Αυγούστου (18:00) την ομώνυμη ομάδα, στην Πρωτεύουσα της Ημαθίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey