Διπλό τίτλου στο "Μιζεργκάν"!

18/01/2015 - 22:08 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2015 - 22:46

«Διπλό» τίτλου πήρε ο Διαγόρας στο «καυτό» «Μιζεργκάν», επικρατώντας με 1-3 του Ατρομήτου, διατηρώντας την πρωτοπορία του σε μία από τις πιο δύσκολες εξόδους του, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου, παρά το ότι ισοφαρίστηκε από τους πάντα ανταγωνιστικούς γηπεδούχους, εντούτοις στην επανάληψη βρήκε το δρόμο προς την επιτυχία, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, με πολλά νεύρα και αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων αλλά και των παραγόντων. O Χατζόπουλος άνοιξε το σκορ στο 15΄για τον Διαγόρα, ο Τουμπακάρης ισοφάρισε και η πλάστιγγα έγειρε καθοριστικά υπέρ του Διαγόρα στο 65΄ όταν ο Μαστέλλος υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε. Ο Βαμβουκλής έκανε το 1-2 από τα 11 βήματα και λίγο αργοτερα ο Μαραγκός διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η Γέρα έκανε τη δουλειά της απέναντι στον Αιγέα, κερδίζοντας με 3-0 με γκολ των Σεραφίγγου, Συβρήκαι Αζάμπι, ενώ νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Θοδωρή Γιακαλή στον πάγκο του Κεραυνού, που κέρδισε με 3-0 τον Ερμή στα Πάμφιλα. Σκόρερς για την ομάδα του Γιακαλή που αφιέρωσε τη νίκη στον αειμνηστο πατέρα του Νότη, οι Βαρνάς, Ν. Βούρος και Κανόγκας.

Σπουδαίο βαθμό κατέκτησε η Άναξος απέναντι στον Βύρωνα Μόριας, μετά το τελικό 2-2. Μάλιστα ο Βύρωνας έσωσε τον βαθμό δέκα λεπτά πριν το τέλος! Η Άναξος προηγήθηκε δυο φορές με τους Ρομέο και Λημνιό και ο Βύρωνας απάντησε με τους Ευαγγέλου και Δελόλμα.

Πολύ μεγάλο «διπλό» πήρε στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Πολιχνίτος, κερδίζοντας με 0-1 τον Αλκιβιάδη με γκολ του Ξυνού. Χωρίς προβλήματα τέλος, ο Αετός επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας μάλλον εύκολα με 4-0 την Προοδευτική. Κροτσίδας, Σκαλοχωρίτης και Καραλίδης δύο φορές, βρήκαν τα δίχτυα της Προοδευτικής.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα και τη βαθμολογίαhttp://www.sportlesvos.gr/a-katigoria

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey