Δεν έχουν ταβάνι τα όνειρα του Αίγειρου! [vid]

11/04/2016 - 18:41 Τελευταία τροποποίηση στις 12/04/2016 - 16:29

Στο Ενωσιακό της Θερμής, ο Αίγειρος θριάμβευσε επί του Αλκιβιάδη και στη λήξη του ματς παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση έγιναν μια αγκαλιά, πανηγυρίζοντας τον τίτλο μπροστά στους φίλους της ομάδας, που χειροκροτούσαν θερμά, ανάβοντας καπνογόνα στην εξέδρα. Έξω από τα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές άνοιξαν σαμπάνιες και άπαντες έκαναν… μούσκεμα τον Θοδωρή Παπαλόπουλο, που κατέκτησε τίτλο και με τον Αίγειρο Μυστεγνών, μετά από εκείνους με τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, τον Όλυμπο Αγιάσου και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Η διοίκηση είχε φροντίσει να υπάρχουν γλυκά για να κεραστούν όσοι συμμετείχαν στους πανηγυρισμούς, ενώ την εμφάνισή του έκανε και ένα κύπελλο, για τις απαραίτητες φωτογραφίες!

Στις δηλώσεις τους, οι πρωταγωνιστές συμφώνησαν πως δεν έχουν ταβάνι στα όνειρά τους για τον Αίγειρο, τονίζοντας πως θα διεκδικήσουν τον τίτλο με αντίπαλο τον πρωταθλητή Λήμνου και ακολούθως την καλύτερη δυνατή παρουσία στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ’ Εθνική.

Στρατής Μπότης, πρόεδρος

«Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Προχωράμε μπροστά και βλέπουμε το παιχνίδι στη Λήμνο. Η ομάδα μπορεί να πάει ψηλότερα. Υπήρχαν παίκτες που πρόσφεραν ακόμα και πέραν των δυνατοτήτων τους, ο προπονητής βοήθησε πάρα πολύ, κάναμε καλή δουλειά όλο το χρόνο και χαιρόμαστε με τα αποτελέσματα. Όταν ανέλαβα τον Αίγειρο, προσωπικά περίμενα ότι θα έρθει η σημερινή μέρα που θα γινόμασταν πρωταθλητές όλου του νησιού. Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Σκοπός μας είναι να παίξει η ομάδα στη Γ’ Εθνική. Σίγουρα είναι ιστορική μέρα για την ομάδα και το χωριό. Κατακτήσαμε τον τίτλο, αλλά είχαμε πολύ καλό ρόστερ, ισχυρή διοίκηση και το πετύχαμε δίκαια. Το ταβάνι μας δεν έχει φτάσει ακόμα. Θέλουμε περισσότερα…»

Θοδωρής Παπαλόπουλος, προπονητής

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι. Πιστεύω ότι το αξίζαμε. Πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουμε, γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο μπαράζ με τη Λήμνο, για το οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ, αυτές τις δύο εβδομάδες, για να μπορέσουμε να παίξουμε στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Είμαστε μια ομάδα με προπονήσεις σε καθημερινή βάση και μέχρι τον αγώνα στη Λήμνο θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για τνα πετύχουμε το στόχο. Έχουμε διάρκεια, μια υγιή διοίκηση. Μπορώ να πω ίσως από τις καλύτερες σε όλες τις ομάδες που έχω συνεργαστεί και πιστεύω ότι δεν θα είναι μόνο αυτή η χρονιά το ξεπέταγμα που έκανε. Αφιερώνω τον τίτλο στον πρόεδρο, στη διοίκηση, στους παίκτες και στην οικογένεια μου που πάντα με στηρίζει».

Λευτέρης Κοντονίκας, αρχηγός

«Προσπαθήσαμε να δικαιώσουμε τον πρόεδρο για όσα έκανε. Πήρε την ομάδα από τη Γ’ και την ανέβασε δύο κατηγορίες. Θέσαμε ως στόχο να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, γιατί είμαστε μια καινούρια ομάδα, θέλοντας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τα καταφέραμε, πήγαμε καλά, πετύχαμε κάποια ρεκόρ και τώρα έχουμε το μπαράζ στη Λήμνο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Ο τίτλος αφιερώνεται στο πρόεδρο, γιατί τα έκανε όλα…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey